josephina jewelry sieraden ringen geboortesteen vintage
Fashion

Hét sieradenmerk dat binnenkort jouw Instagramfeed domineert

Emma, 20 juni 2022

Dikke kans dat je Josephina Jewelry al eens op Instagram voorbij hebt zien komen. Het vintage-inspired sieradenmerk is namelijk een absolute favoriet van menig modevrouw. En geef ze eens ongelijk: de prachtige (betaalbare!) ringen met edelsteen zijn schitterend – en bovendien is er een passend ontwerp voor iedereen.

Josephina Jewelry

Josephina Jewelry is een Nederlands sieradenmerk, opgericht door de zussen Lynn en Beau. Al vanaf jonge leeftijd reisden ze naar India, waar ze niet alleen verliefd werden op de mensen en cultuur, maar ook op de prachtige gouden sieraden en edelstenen die de mensen daar dragen. Elke edelsteen is uniek, en dat maakt de Josephina Jewelry-sieraden zo bijzonder – ze worden namelijk met échte edelstenen gemaakt. De zussen ontwerpen ze in Amsterdam en laten ze daarna in India produceren.

Vintage ontwerpen

De zussen zijn gek op vintage sieraden, maar weten ook dat die niet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom kwamen ze op het idee om ze zelf te maken: vintage ontwerpen, maar dan voor een mooie prijs. Sindsdien is Josephina Jewelry een feit. De ringen die de zussen ontwerpen zijn gemaakt van echte edelstenen, gecombineerd met gold-plated brass. Brass is een goudkleurig metaal. Hierdoor blijven de ringen altijd mooi van kleur, hoe vaak je ze ook draagt.

Birthstone-collectie

Of je nu gek bent op edelstenen vanwege hun prachtige kleuren of door hun bijzondere werking; met een van de prachtige stenen om je vinger zit je altijd goed. Maar wist je dat er ook edelstenen zijn die staan voor een bepaalde geboortemaand? In de speciale birthstone-collectie shop je de ring die past bij je geboortemaand. Bij iedere ring ontvang je een kaartje met uitleg van de specifieke edelsteen, zoals maansteen in de maand juni en granaat in de maand januari. De ring is een altijd-goed cadeautje voor jezelf of voor een ander. Ook leuk: draag een ring met de geboortesteen van een dierbare, zodat je diegene altijd dicht bij je hebt. Je vindt een overzicht van de stenen per geboortemaand hieronder.

Geboortestenen per maand

 • Januari – granaat. De edelsteen granaat geeft energie en stimuleert creativiteit en doorzettingsvermogen. Ook bevordert het je levensvreugde.
 • Februari – amethist. Amethist werkt zuiverend en beschermend naar de drager, daarnaast zorgt het voor kracht en harmonie.
 • Maart – aquamarijn. Aquamarijn is een krachtige steen die zorgt voor oprechtheid, vrolijkheid en helpt tegen stress.
 • April – witte topaas. Witte topaas stimuleert spirituele krachten en maakt je geest helder. Topaas maakt je positiever en trekt liefde, geluk en voorspoed aan. 
 • Mei – smaragd. Smaragd brengt liefde en positiviteit in het leven, hij leert je genieten van het leven.
 • Juni – maansteen. Vruchtbaarheid en intuïtie staan centraal bij maansteen. De steen staat daarnaast voor vrouwelijke energie en heeft een positieve invloed op slapen en dromen.
 • Juli – robijn. Robijn werkt motiverend, krachtig en energiegevend. Daarnaast zul je merken dat hij passie stimuleert.
 • Augustus – peridot. Peridot heeft een zuiverende werking. Liefde en eigenwaarde zijn hierbij twee belangrijke begrippen.
 • September – saffier. Rust en voorspoed staan centraal bij saffier. Het zorgt voor een heldere geest en maakt je doelgericht.
 • Oktober – roze toermalijn. Roze toermalijn zorgt voor ontspanning en geluk, en heeft een beschermende werking.
 • November – citrien. Het gele citrien werkt opbeurend en ontspannend, zoals de vrolijke kleur al doet vermoeden.
 • December – blauwe topaas. Topaas zorgt voor een heldere geest en bevordert je concentratie.

Kortom: voor iedereen bestaat een passende steen. Vind je een andere kleur of werking beter bij je passen? Schroom dan niet om ook de andere kleur te kopen. Een set van meerdere ringen is minstens zo leuk. En met de code FASHIONCHICK krijg je tot 27 juni 20% korting!

Winactie

We hebben goed nieuws, want we mogen 100 euro shoptegoed weggeven. Bekijk de post hieronder om mee te doen: 


In samenwerking met Josephina Jewelry.

Terug van weggeweest: de haarband

Lees ook

Terug van weggeweest: de haarband

Fashion

Deze Y2K-zonnebril is de musthave van het moment

Lees ook

Deze Y2K-zonnebril is de musthave van het moment

Fashion

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer