Lifestyle

Het Rockstars & Rebels feestje wordt er één voor in de boeken: zie hier waarom!

Meike, 22 oktober 2016

Het Rockstars & Rebels feestje wordt er één voor in de boeken: zie hier waarom!

De bass van de muziek laat iedere zenuw in je lichaam trillen. Je leren jasje kraakt wanneer je je omdraait om richting de bar te lopen. Je stiletto's klikken op de grond, gelijk met het ritme van de scheurende gitaren. Kippenvel. Je danst. Je zingt. Je drinkt. En dan. Dan word je wakker. En zou je willen dat deze droom werkelijkheid was. Dat is waar ik je kom vertellen dat dat wel degelijk mogelijk is! Hoe? Zegt de datum 28 oktober je al iets? Dat moet ondertussen toch wel een belletje laten rinkelen. Waarom? Omdat we dan de start van de Fashionchick Shopping Days vieren met hét ultieme Rockstars & Rebels feestje

Rockstars & Rebels

Ready, Set, Rock!

De kick-off party wordt dus een avond voor in de boeken. Daar zijn we hier Fashionchick volledig van overtuigd. Het beloofd een avond te worden met de fijnste deuntjes en de lekkerste drankjes. Een avond waarop het Rad van Fortuin naast de nodige spanning ook voor een hoop blije dames gaat zorgen. Want wie- o wie gaat er naar huis met één van onze dangerously leuke prijzen? Het wordt een avond waarop we ons volledig uit kunnen leven met bad ass outfitjes. Want zo'n te gek thema vraagt om een échte killer outfit. Maar, dat is nog maar het begin... 

Rockstars & Rebels

L Bekijk de heerlijke collectie van Zinzi of waag een kansje bij the Wheel of Fortune en misschien ga jij wel met een heel fijn (gratis) retro horloge naar huis. 
R Ze staan bij SuperSocial, shinen by ADE maar 28 oktober draaien ze bij ons. House of Sun; wij hebben er zin in! 

Rockstars & Rebels

L Droom weg bij de ModeMusthaves.com van nu én maak kans op een giftcard t.w.v. €100,-. 
R Onze #GLITZIEGAL Amanda is weer aanwezig gewapend met haar glitters en tekengerei. Mooie illustraties verzekerd! 

Rockstars & Rebels

L Yes, yes, yes! Geen Rockstars of Rebel avond is compleet zonder stoere tattoages. Goed nieuws dat tattoo artist Eva van Overbeeke er is om de mooiste plaatjes met inkt in onze huidjes te graveren. 
R En als je naast minimalistische tattoages ook nog sterk de drang voelt om je oren te laten piercen... It's your lucky day

Rockstars & Rebels

L Fashionchick's nieuwe Rockstars & Rebels Smartphonehoesjes collectie is niet voor niks vernoemd naar het beste feestje van het jaar. Neem jij er eentje mee naar huis? 
L Jessica Scholten represent? Zeker weten. Allemaal naar huis met héle sexy nagels. 

Rockstars & Rebels

L Maak je schoenen extra bad ass met té leuke fringes en patches van PiNNED by K.
R Friday staat klaar met de allerleukste patches om onze kleding volledig Rockstar & Rebel waardig te maken. Hoe tof!  

Rockstars & Rebels

L Ben jij de gelukkige die naar huis gaat met €130,- shopping money van Sacha
R Ik weet in ieder geval al waar ík de hele avond te vinden ben. Leg je party outfit vast in de Photoboot van Instamatiq

Rockstars & Rebels

L Bekijk de méga chille collectie van Friday! En zorg vooral dat je vooraan staat bij de het o- zo gevreesde maar o- zo geliefde rad, want wie wil er nou niet naar huis met €150,- shoptegoed van Friday?
R Echo Movis is al reden genoeg om langs te komen. Come and see for yourself.

Rockstars & Rebels

L Win een Fuji Film camera van Urban Outfitters of neem één (of meerdere) van hun andere items mee naar huis. 
R En laat je dan gelijk inspireren door OnePiece. Want dan kan je de volgende dag even bijkomen van al dit Rockstar & Rebel geweld in een comfy outfitje.

Blijf op de hoogte van de locatie en laatste updates via het Facebook event. Laat je ons even weten of je (eventueel 1) erbij bent? RSVP per mail dan je naam naar nikky.driessen@fashionchick.nl. Fingers crossed!

Let op: toegang vanaf 18 jaar.

liefs, Meike Liedenbaum, Life is short, make every outfit count.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer