Help met Sanex voor schoon water hier en daar

Advertorial

We gebruiken elke dag water, haast zonder er bij na te denken. Toch is dit in veel landen helemaal niet zo van zelfsprekend. In Gambia heeft zo’n zeventig procent van de inwoners geen toegang tot schoon drinkwater. Met alle gevolgen van dien; slechte hygiëne, te weinig voedsel, een hoge kindersterfte. Sanex wil daar met haar “Schoon water hier, schoon water daar” actie iets aan doen.

Sanex water project

Schoon water hier en daar met Sanex

Het afgelopen jaar hebben de actie's van Sanex 25 waterpompen opgeleverd in Gambia. Een super mooi resultaat, maar natuurlijk is dit lang niet genoeg. Gelukkig kan iedereen helpen! Wanneer je wast met Sanex Zero % help je direct. Hoe werkt dat? De biologisch afbreekbare formule van Sanex Zero% douchegel bevat alleen ingrediënten die nodig zijn om je huid gezond te houden en niets meer. Sanex Zero% vermindert dus de chemische ingrediënten op je huid én in het milieu.

Natuurlijk gebeurt er meer. Samen met de non-profitorganisatie FairWater zorgt Sanex Zero% ook voor schoon water in Gambia. Voor élke verkochte fles Sanex Zero% en elke Facebook like, krijgt 1 persoon in Gambia 1 maand lang schoon water! Dit gebeurt door het plaatsen van de unieke, duurzame Blue Pump op bestaande waterputten waarvan de pomp defect is. Je maakt met je Facebook like ook kans op een reis naar Gambia!

Ben jij benieuwd naar wat er dan met het “Schoon water hier, schoon water daar” in Gambia gebeurt? Styletoday’s Noortje ging met Sanex naar Gambia en hield over haar trip een dagboek bij. Het dagboek lees je online op StyleToday.

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Reageer