Hebben! Tweet en win een Nokia C7 voor Valentijn!

- Advertorial -

Hebben? Tweet & win een Nokia C7 voor Valentijn! Ga naar de actiewebsite en doe mee aan de Nokia C7 tweet actie. Tweet met wie jij wat wil doen op valentijn en maak direct kans op deze superstylish smartphone. Ontdek meer.

nokia

TWEET EN WIE WEET HEB JIJ DE BESTE VALENTIJN OOIT!

Een smartphone met alle functies die je, je maar kunt wensen. Een 8 megapixel camera, drie startschermen die je volledig kunt personaliseren met contacten, apps en meer. Ook kun je, je status in al je sociale netwerken tegelijkertijd updaten. En dit alles in een ultrastylish design!

Het winnen van deze fashionphone is supersimpel. Volg NokiaNL op Twitter! Laat je ultieme wens weten door de volgende zin in te vullen 'Ik wil met <WIE> <WAT>' en retweet hem naar NokiaNL. Vergeet hierbij niet #loveC7 te vermelden en blijf binnen 140 karakters! Zet je creatieve hersencelletjes aan het werk, want de persoon met de meest originele tweet wint de Nokia C7. Je kunt meedoen aan de wedstrijd tussen 11 februari 16.00 uur en 13 februari 00.00 uur. Op Valentijnsdag zal om 12 uur de winnaar bekend gemaakt worden. Good Luck!

-X- Melanie en El

liefs, Ellen Snijder, FashionOPPERchick!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.