Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Beauty

Hebben: KORA Organics huidverzorging van Miranda Kerr

Kristel, 01 januari 2018

Het eerste wat wij doen als we opstaan is onze huid verzorgen en een dagcrème aanbrengen. Huidverzorging is één van de belangrijkste stappen van je beauty ritueel, de je absoluut niet mag overslaan. We willen natuurlijk allemaal goed voor de dag komen met een glad en gezond huidje. Hoewel de ene vrouw haar perfecte producten al gevonden heeft, is de ander nog druk op zoek naar welke gezichtsverzorging het beste werkt voor haar.

Maar één ding is zeker, een gezonde huid is de mooiste huid. Wij zijn razend enthousiast over de KORA Organics huidverzorgingscollectie van model Miranda Kerr, en dit delen we dan ook maar al te graag met je. Heb jij het al geprobeerd?

De Kora organics producten

De huid speelt een belangrijke rol bij het beschermen van ons immuunsysteem en werkt dag en nacht om voor ons te zorgen. Daarom is het een must om dit belangrijke onderdeel van ons lichaam goed te verzorgen met de juiste middelen. De huidverzorgingsproducten van Miranda Kerr bestaan van a tot z uit biologische ingrediënten die de huid ontgiften en voeden, daarbij zorgt het ook voor zichtbare resultaten van een mooie gezonde huid. Een win-win situatie dus!

De schoonheidslijn van het Australische model zit bommetje vol antioxidanten, vitamine A, C en E en de producten zijn niet getest op dieren. Klinkt goed toch? Je koop de producten op de site van KORA Organics. Ben je op zoek naar alternatieve verzorgingsproducten? Neem dan een kijkje in onze shop!

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer