Fashionnews

Have yourself a Boohoo little Christmas!

Marlies, 16 december 2014

Have yourself a Boohoo little Christmas!

It's beginning to look a lot like Christmas! En zo stropen we met zijn allen de selectie kerstjurken af. Ergo; iedereen heeft uiteindelijk dezelfde favoriet en verschijnt als ongemakkelijke tweeling op het bedrijfskerstfeestje. De avonden voor Kerst nemen we daarom een uitstapje over zee en shoppen we origineel bij Boohoo.com.

Boohoo.com lookbook

Het Britse Boohoo.com is het budget-paleisje dat internationaal al alom aanbeden werd, maar in Nederland tot voor kort nog niet de roem kreeg die de shop eigenlijk verdient. Wie met Kerst zijn laatste centen in de cadeautjes van vriendlief stopte en nu zonder kerstpakje zit, vindt altijd hulp bij Boohoo. Dit is budget met een grote B. In het december lookbook zijn zachte tinten de eyecatcher tegenover de overkill aan zwart die deze maand kent. Nieuwe designs glimmen en glitteren, en liggen onontdekt op je te wachten. Betaal de habbekrats die Booho.com vraagt gewoon met Ideal.

It's beginning to look a lot like Christmas

Boohoo.com lookbook

Boohoo.com lookbook

Deze sneak peek uit de collectie van Boohoo trekt je aandacht? Shop de hele collectie - en de eerste Sale! - op Boohoo.com.

liefs, Marlies Bax,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer