Lifestyle

HartenVrouwen Ellen, Hilmar en Danie hebben je hulp nodig!

Kristel, 14 september 2016

HartenVrouwen Ellen, Hilmar en Danie hebben je hulp nodig!

Wat hebben Fashionchick's leading lady Ellen Snijder, hoofdredacteur van Libelle Hilmar Mulder en stylist van de sterren Danie Bles met elkaar gemeen? Juist: het zijn stuk voor stuk powervrouwen die zich door niets of niemand hebben laten tegenhouden om hun droom te verwezenlijken. Maar er is meer! Deze vrouwen bundelen namelijk hun krachten om de komende tijd als HartenVrouwen de strijd aan te gaan met hart- en vaatziekten onder vrouwen. Maar daar hebben ze wel jóuw hulp bij nodig.

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan JWPlayer video's te laten zien zonder toestemming.

De Hartstichting wil meer onderzoek doen naar hart- en vaatziekten bij vrouwen. Waarom? Omdat dit nog steeds doodsoorzaak nummer 1 is bij vrouwen. Je zult misschien denken: 'Er is toch al heel veel onderzocht op dit gebied?'. Dat klopt. Het probleem is alleen dat dit onderzoek voornamelijk bij mannen is gedaan en wat blijkt nu: het vrouwenhart werkt nét even anders dan dat van een man. Er moet dus zo snel mogelijk meer onderzoek gedaan worden om die kennisachterstand in te halen. En tja, daar is geld voor nodig. Natuurlijk kun je een donatie geven aan de Hartstichting (graag zelfs!) maar je kunt ook op andere manieren als HartenVrouw meedoen in de strijd tegen hart- en vaatziekten. Je kunt bijvoorbeeld de door Danie Bles ontworpen Hartenvrouw armbandjes kopen of actie voeren, bijvoorbeeld door een sponsorloop te organiseren. Maar alleen aandacht vragen voor dit probleem is óók al een stap in de goede richting! En dat doe je door je profielfoto in een HartenVrouw foto te veranderen of door rood te dragen tijdens Dress Red Day op 29 september. Benieuwd hoe Ellen, Hilmar en Danie zullen strijden? Check snel de video!

Dress Red Day

Singlet met kanten randje RozeSteps Steps
€ 29,95
Vero Moda VMELIZA Plooirok zinfandelVero Moda Zalando
€ 39,95 € 31,95
Pop That Corn BagModeMusthaves ModeMusthaves
€ 35,95
Goosecraft PERFECTO Leren jas burned redGoosecraft Zalando
€ 299,95 € 239,95
Maison Scotch Johnny cropped boyfriend jeans met glitterapplicatiesMaison Scotch de Bijenkorf
€ 149,95 € 104,96
Superdry Longsleeve vintage white/brave plumSuperdry Zalando
€ 34,95

Wil je meer weten over de verschillende acties en wat jij kunt doen als HartenVrouw? Like de Dress Red Day Facebookpagina van de Hartstichting en blijf op de hoogte!

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer