Happy New Year look

Als er een avond in het jaar is waarop je alles uit de kast kunt halen qua feestoutfit dan is het wel tijdens Oud en Nieuw. Een uitstekend momemt om lekker te feesten en dat doe je toch het beste in je leukste party outfit! Zorg ervoor dat jij 2012 spetterend afsluit in jouw Happy New Year look en ga 2013 weer fashionable tegemoet.

Happy new year look
cc: style.com

De runways inspireerde ons om de leukste New Years Eve fashion voor jou te verzamelen. Wat de modeontwerpers daar showen vinden sommige vrouwen voor doordeweeks soms iets teveel van het goede, maar het is wel een goede leidraad van wat de nieuwste trends zijn. Maar.. Met Oud en Nieuw kun je de -net iets teveel van het goede gedachte- schrappen, want dan mag je juist een beetje overdrijven. Bedenk dus snel wat jij aan gaat doen en shop jouw Happy New Year look online. Geen straf met dit weer toch. Wij hebben hieronder alvast wat leuke items voor jou look samengesteld.

Happy new fashion

Lippenstift Revlon
ONLINEMAKEUP
€9,95
Oogschaduw Nouba
NELLY.COM
€30,95
Sequin jacket
MODEMUSTHAVES
€49,95
Blouse Saint Topez
FRESH TOO
€ 46,95 € 32,86
Statement kettingStatement ketting
IN MY DRESSER
€29,90
Rok
ZALANDO
€ 49,95 € 39,95
Gouden broek
V&D
€34,50
Jurk OneTeaspoon
ZALANDO
€184,95
Nagellak
NELLY.COM
€5,95
Sequin Queen
HYPEBAZAAR
€69,95
Paillettenclutch
DRESSES ONLY
€34,95
Korte blazer Only
WEHKAMP.NL
€49,95

Weet jij al wat je aandoet? Meer leuke Oud en Nieuw inspiratie vind je in onze Style Guide. Wist je trouwens al dat je €500 shoppingmoney kunt winnen door jouw favoriete New Years Eve look samen te stellen? Kijk hier hoe je mee kunt doen!

liefs, Stefanie Kasdiran,