Beauty

Happy New Hair: Dit zijn dé haartrends van 2018

Marthe, 05 januari 2018

Happy New Hair: Dit zijn dé haartrends van 2018

Het is helemaal niet gek dat een nieuw jaar voor veel mensen gelijk staat aan een nieuwe start. Daarom is het nieuwe jaar de perfecte gelegenheid om het roer voorzichtig een beetje om te gooien.  

Dat kan zijn in je routine (hands up als jullie ook hebben besloten om minder te snoepen). Het kan zijn in je garderobe (laten we wel wezen, die verdient het ook eens om opgeruimd te worden) maar het ook iets zijn op het gebied van kapsels. Of nog beter gedefinieerd: het aanmeten van een nieuw kapsel. En laat dat laatste nou nét zijn waar wij jou bij kunnen helpen. Want kapseltechnisch gezien hoeven we dit jaar helemaal níet voorzichtig te doen. Een nieuwe coupe betekent immers een new you. En dat is misschien wel het allerbeste idee om een nieuw jaar mee te beginnen toch? 

Van pixy cut tot fringy bob tot Nirvana blonde (ja, dat is een ding): wij zetten voor jullie de 6 hotste haartrends van 2018 op een rij. Met zoveel moois, kún je bijna niet ander dan even naar de kapper gaan, als je 't mij vraagt. Welke is jouw favoriet? 

De fringy bob

Haartrends 2018

De twee favorieten met elkaar gecombineerd. Ik heb het natuurlijk over de bob, maar dan nog nét even wat mooier en mét een rommelige pony. Draag 'm au naturelle en met een lichte slag, très chique. 

Nirvana blonde 

Haartrends 2018

Gespot bij  IT-girl der IT-girls Selena Gomez, dus dan móet het wel goed zijn. Dit knappe kapsel is vernoemd -hoe raad je het - naar niemand minder dan Nirvana-icoon Kurt Cobain. Een soort samensmelting tussen blond en asblond. Jullie begrijpen: te cool om niet te te proberen.

De Pixie Cut 

Haartrends 2017

Korte koppies: geen zorgen. De Pixie Cut is anno 2018 één van de favorieten. Bang dat het te mannelijk wordt? Zorg dan dat je 'm net als Scarlett van voren iets langer laat. Een paar mooie oorbellen erbij en you are ready to shine. 

Braids are back 

Haartrends 2018

Zet de YouTube-tutorials maar al vast klaar, want braids are so back. En in alle soorten en maten: opgestoken, ingevlochten, lang of kort, of ingebonden in een knot. Dan is er ook nog de visgraat vlecht. En het liefst zijn alle soorten verzameld in een losse coupe: hallo, hippie vibes

Go Retro 

Haartrends 2017

Vroeger was alles beter, zo blijkt maar weer. Mad Men fans, opgelet. Komend jaar is het retro kapsel hot and happening. Denk aan een 60's style bob of zachte krul. Klassiek en oh zo elegant! 

Wet look 

Haartrends 2018

Hij is er al een tijdje maar mark my words in 2018 kunnen we hier niet omheen. Op de catwalk zagen we 'm strak van voren en rommelig van achter bij Proenza Schouler. Wil je nog een stapje verder? Ga voor dan voor sleeky en stijl. Kost een beetje moeite, maar dan heb je wel een coupe waar je U tegen zegt. 

Lekkers voor in je haar

INTENSIVE HAIR MASKKanebo ConditionerICI PARIS XL
€ 55,55
MOISTURE MASK SERIES HOME SALON HAIR MASKKocostar ConditionerICI PARIS XL
€ 7,15
BaByliss PRO SL Ionic Föhn 1800WBaByliss PRO The Make Up Spot
€ 62,95
Philip B Shampoo Anti Flake Relief Shampoo IiPHILIP B ShampooMYSC parfumerie
€ 60,00
Balmain Hair Brush Ceramic Round 53mmBalmain borstelMYSC parfumerie
€ 33,00
L'Oréal Paris Satin Droog Haar haarlak - 400 mlStyling productwehkamp.nl
€ 9,03 € 8,04
Andrélon Pink Collection Heat Protect SprayAndrelon styling Kruidvat
€ 6,05
LOréal Professionnel Mythic Oil RichL'oréal professionnel The Make Up Spot
€ 26,50
BaByliss PRO Big Curls Hot Air StylerBaByliss PRO The Make Up Spot
€ 54,95
LOréal Professionnel Série Expert Liss Unlimited Leave-i...L'oréal professionnel The Make Up Spot
€ 8,50
BRAUN Föhn Satin Hair 1 HD 180 Power PerfectionBraun FohnOTTO
€ 21,99
Fudge Blow Dry Putty 75 ml 75mlFudge Hairandbeautyonline.com
€ 21,15 € 12,35

Nog meer haartrends? Dít is de haarkleur van het moment! 

liefs, Marthe , Pretty good at making bad decisions

Lees meer