Fashionnews

Happy H&M Holidays!

Marlies, 26 november 2013

Happy H&M Holidays!

Als één collectie iedere keer letterlijk een klein feestje is, dan is dat de party collectie van H&M wel. Op doodnormale dagen houden we al van de on-trend fashion keten. Maar als de nachten stil worden en de herdertjes in het veld gaan liggen, slaat de liefde voor H&M weer keihard toe. Zeker nu de collectie op de mooie Doutzen Kroes gepresenteerd wordt.

Happy H&M Holidays!

glitterend nieuw jaar

Het is weer een glitterende bedoening bij H&M. Pumps met gouden hakken, glitter prints op zachte truien en glimmende sieraden halen de ekster in je naar boven. En dat is helemaal niet erg. Een beetje New Year's Eve komt met een flinke dosis schitterende glitter. Voor wie wil stralen zonder sprankelende poespas, barst de collectie van little black dresses. De peplum dress groeit dit jaar van trend naar klassieker bij H&M. Wat zijn ze weer mooi.

Op day-after’s kruip je dit jaar in een kerstige H&M trui. Het retro partroon - inclusief Disneyfiguurtjes - lijkt een ware must te zijn. Net als Doutzen stift je je lippen rood en kruip je weg in de zachte stof. Ook dames met attitude vinden inspiratie bij de Friese schone. De leren broek met chiffon blouse rockt kerstdinerwaardig. Happy H&M Holidays!

H&M Holiday collectie

Lange jurk H&MLange jurk
H&M
€19,95
Pumps H&MPumps met gouden hak
H&M
€34,95
Trui H&MGebreide trui
H&M
€29,95
Blouse H&MChiffon blouse
H&M
€24,95
Sjaal H&MSjaal met muts
H&M
€19,95
Peplum jurk H&MPeplum jurk
H&M
€49,95

Leuk feitje; Voor elke €10,- die jij met een H&M giftcard cadeau geeft in december, geeft H&M een gezin in Bangladesh toegang tot schoon water en sanitaire voorzieningen. Dat noemen we nog eens een kerst-gedachte! Welk item uit de collectie draag jij het liefste in december?

liefs, Marlies Bax,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer