Girlbosses

Hannah van Doormeal: "Je hebt je toekomst zelf in handen."

Anne, 08 oktober 2015

Hannah van Doormeal: "Je hebt je toekomst zelf in handen."

Hannah Vreugdenhil (26) besloot drie jaar geleden het roer van haar leven om te gooien en te kiezen voor een gezondere levensstijl. Dat begon met enthousiast sporten, gevolgd door heel veel gezond te eten wat uiteindelijk resulteerde in haar eigen bedrijf DoorMeal: een bereiding- en bezorgservice van verse en gezonde maaltijden. Wij zijn benieuwd hoe een werkdag van deze ondernemende health chick eruit ziet en wat haar plannen zijn voor de toekomst. Lees mee!

hannah visual

Wat is DoorMeal precies? 
DoorMeal is een bereiding- en bezorgservice van verse, gezonde, gepersonaliseerde en ready-to-eat maaltijden. De DoorMeals worden op de dag zelf vers bereid en je hebt iedere dag de keuze uit verschillende vis, vlees en vega gerechten in de maten small, medium en large. Bestel je je maaltijd voor 16:00, dan kan je deze vanaf 17:00 al in huis hebben.

Kun je ons iets vertellen over het ontstaan van DoorMeal? 
Drie jaar geleden heb ik mijn leven ondersteboven gegooid; ik leverde mijn ongezonde leefstijl in voor een fitte en bewuste manier van leven. Ik begon met veel sporten, maar merkte al snel dat voeding een ontzettend grote rol speelde. Mijn gezonde gerechten deelde ik op Instagram en hieruit kreeg ik de vraag van mijn volgers of ze niet mijn maaltijden konden bestellen. Toen mijn beste vriend op een gegeven moment aan vroeg wat ik nu echt wilde met mijn leven zei ik voorzichtig dat ik graag mensen wilde voorzien van lekkere, gezonde en eerlijke maaltijden. Hij reageerde enthousiast: "Dan gaan we daar toch gewoon voor zorgen?". 

hannah

Voor wie is DoorMeal?
DoorMeal is voor mensen die bewust in het leven staan, houden van lekker eten en geen tijd of zin hebben om te koken. Van de maaltijden worden namelijk de voedingswaarden gegeven, waardoor je precies weet wat er in welke maaltijd en maat zit. Daarnaast zijn de maaltijden culinaire hoogstandjes, dankzij onze top chef-kok Dennis Borgmeijer. Dus je hoeft nooit meer saaie en smakeloze maaltijden te eten! Tot slot is DoorMeal ook een uitkomst voor iedereen die zo een druk leven leidt, waarbij gezond eten en koken er vaak bij in schiet. En voor de mensen die niet van koken houden! 

Hoe ziet een (doorsnee) werkdag voor jou eruit?
Ik sta om half zes op en begin met het beantwoorden van mijn mail, daarna orden ik bestellingen en controleer ik de voorraden. Tussen zeven en acht ga ik sporten en dan sta ik rond half negen weer in de keuken. Meestal heb ik 's middags ergens een vergadering en rond 13:00 worden alle bestellingen in kaart gebracht, schrijf ik persoonlijke notes (helaas lukt dat niet meer voor iedereen), wordt er gekookt en rond vier uur komen de bezorgers binnen om de DoorMeals te gaan bezorgen. Ik blijf dan managen en sturen op de achtergrond en daarna ga ik terug naar kantoor voor om wat administratie te doen, mails te beantwoorden en de volgende dag door te nemen. Rond 22:30 ben ik meestal klaar. 

hannah

Hoe kijk je terug op de afgelopen tijd met DoorMeal? 
We hebben zo ontzettend hard gewerkt, iedereen heeft zich voor meer dan 100% ingezet en wanneer ik hierop terugkijk kan ik niet trotser dan dat zijn. Het team zorgt ervoor dat er in iedere DoorMeal liefde en passie zit, dat zie je en dat proef je!

Wat was de grootste uitdaging de afgelopen tijd?
De periode voor de lancering. DoorMeal heeft een hele geavanceerde technologie, waardoor de maaltijden zo precies mogelijk kunnen worden weergegeven. En ja, om dit goed te kunnen neerzetten, hebben mijn team en ik wel op de hete kolen moeten zitten! 

Nike dames sportleggingNike BeenmodeScapino
€ 34,99 € 20,00
Nike Flyknit Lunar 3 hardloopschoenNike de Bijenkorf
€ 160,00
NIKE Tanktop met racerbackNike OTTO
€ 23,95

DoorMeal’s toekomst begint eerst in het verschaffen van DoorMeals door heel Nederland. Daar zijn we nu druk mee bezig! Mijn grote droom: Het leven van mensen te veranderen door ze te voorzien van het gemak van DoorMeals (alle maaltijden van de dag) over de gehele wereld. 

Wie of wat inspireert je? 
Er zijn twee mensen in mijn leven die mij inspireren: mijn moeder en mijn beste vriend Tom. Mijn moeder heeft mij laten zien dat als je iets wilt, je er hard voor moet werken. Het heeft geen zin om er met de pakken bij neer te gaan zitten, niets gaat vanzelf. Tom heeft mij een spiegel voorgehouden en laten zien dat het leven maakbaar is, je hebt je toekomst zelf in handen. 

hannah

Hoe blijf je in shape? 
Haha, met DoorMeal! DoorMeal is ook voor mij de uitkomst, omdat ik het zo druk heb. Ik eet drie tot vier DoorMeals per dag en ben vaak in de gym te vinden. Ik vind het heerlijk om te bewegen en bewust te zijn van mijn levensstijl. Daarnaast heb ik een balans gecreëerd waarbij ik me superfijn voel. 

Wat is volgens jou de key voor een happy & healthy lifestyle? 
Trots te zijn op wie je bent. Iedereen heeft imperfecties en daar moet je ook van kunnen houden. ‘Consistency is the key’ en consistentie creëer je door een levensstijl eigen te maken. Wat voor de een werkt hoeft voor de ander niet altijd te werken. 

Favoriete DoorMeal maaltijd? Wat eet je het liefst voor een workout? 
Dit is echt een superlastige vraag! Als ik echt zou moeten kiezen, dan ga ik voor de Blushing Shrimps. Ik ben namelijk een grote curry fan en houd wel van pittig eten! Ik eet vaak 30 min voor mijn workout en dan vind ik het lekker om iets kleins te eten, dus dan is het vaak twee of drie crackers met kalkoenfilet.

hannah

Heb je ook guilty pleasures? En zo ja, waar stil je ze mee? 
Haha, jazeker! Ben & Jerry’s met zoveel mogelijk chocolade. Ik ben een echte chocolade addict, dus iedere week eet ik iets met chocolade. Dat is het mooie van een balans, want een chocolaatje zo nu en dan kan bij mij geen kwaad.  

Jouw lijfspreuk? 
‘Live your dream, don't dream your life’.

Hoe zou je jouw persoonlijke stijl omschrijven? 
Ik houd van heel stoer en vrouwelijk tegelijk. Ik ben zelf niet echt een girly girl, maar vind vrouwelijkheid wel heel erg belangrijk.  Daarnaast ben ik niet van teveel poespas, maar een beetje apart moet mijn kleding wel zijn.  

Only Effen Top met korte mouwenONLY OTTO
€ 21,95
CoolCat kokerrokCoolCat wehkamp.nl
€ 19,99 € 10,00
Maybelline Summer Bliss Super Stay 7days Nagellak - 871 White SailMaybelline The Make Up Spot
€ 8,99

Tegenwoordig koop ik mijn kleding alleen nog maar online, want ik heb geen tijd meer om te winkelen. Maar als ik zou gaan winkelen, dan ben ik in de boetiekjes in de Pijp in Amsterdam te vinden! En in het buitenland shop ik het liefst in Soho New York. Dat is echt heaven!

Tot slot: wil je zelf nog iets kwijt?
Ik wil iedereen meegeven om niet bang te zijn om het heft in eigen hand te nemen. Neem de verantwoordelijkheid over je eigen leven, want niemand gaat het voor je doen! 

Heb je het verhaal van powerbabe Anna Nooshin al gelezen?

liefs, Anne ,

Lees meer