Hair tutorial: Runway ponytail

'Every day is a fashion show and the world is your runway' is één van de bekende uitspraken van Coco Chanel. En bij iedere runway hoort een catwalkwaardig kapsel. Geen mission impossible taferelen, maar gewoon een simpele paardenstaart met een high fashion swing. Drie paardenstaarten om precies te zijn. Windstoten, sneeuwbuien of hittegolf; de ponytail is een blijvertje.

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.cc: Wendyslookbook

high fashion, high hair

Een paardenstaart saai? Na de vermakelijke tutorial van Wendy is de kans groot dat de liefde voor deze eenvoudige hairdo is gegroeid. Of je nu kiest voor high volume of een Marc Jacobs-inspired kapsel, in een paar minuten heb je deze hair tutorial onder de knie. En dat allemaal met een paar essentiële middelen, namelijk elastiekjes, een kam, een krultang, haarlak en wat olie en gel voor de juiste textuur.

Messy of classy, deze drie tutorials zijn een succes voor alle stijlen. Niet gezegend met eindeloos lang haar? Ook voor schouderlang haar is de runway ponytail binnen handbereik.

pretty ponytail

L'Oreal Elnett haarlak 500mlL'Oréal Lecostore
€ 15,95 € 13,50
Braun Satin Hair 7 CU 750 KrultangBraun Coolblue
€ 46,99
Lee Stafford HaarproductenLee Stafford Stylepit
€ 15,95
Redken Real Control conditioner 250mlRedken Lecostore
€ 19,00
L'Oreal Mythic Oil voordeelsetL'Oréal Lecostore
€ 61,00 € 46,50
BaByliss PRO CB2E Keramische borstel MediumBaByliss PRO Coolblue
€ 19,99

Draag jij binnenkort één van deze runway ponytails? Je vindt meer haarverzorging in de Fashion Finder.

liefs, Marissa Koolwijk

Marissa Koolwijk If you do what you always did, you will get what you always got.

Reageer