Guest editors

Hair by Floor: Het mooiste Kersthaar

Floor, 19 december 2016

Hair by Floor: Het mooiste Kersthaar

Wat ga jij doen met Kerst? Heb je een fancy feestje of ga je vooral veel hangen met familie en vrienden in een gezellig huis met veel eten en lichtjes? Wat je plan ook is, er hoort vast feestelijk haar bij. Deze ronde duiken we dus in de wereld van haar, maar dan Christmas style!

Floor Kleyne

Messy Angel Waves

Heb jij een onmiskenbaar coolness-gen en wil je dat op alle mogelijke manieren vasthouden, maar je op de kerstfeestjes toch wapenen met een extra dosis feestelijkheid? Denk dan aan deze waves.

Kerst kapsels

#1 Pak random plukken haar van ongeveer de dikte van een 2 euro munt. #2 Bespray de pluk met voldoende afstand met flexibele haarspray. #3 Houd je medium krultang diagonaal en draai de pluk haar er aan de bovenkant 1x omheen. #4 Haal de pluk weer van de krultang en draai hem nu (onder de zojuist gemaakte slag) in tegengestelde richting om de krultang op verder dezelfde wijze. #5 Maak je pluk af door telkens na iedere slag de pluk in de tegenovergestelde richting om de tang te blijven draaien. #6 Maak om deze manier het hele haar af. #7 Schud los. #8 Next level: Style af met een superdunne sparkly tiara.

Rapunsel Braids

Een klasse look die je een oh-so-fabulous-wow-factor geeft!

Kerst kapsels

#1 Föhn je haar glad met een flat brush en een beetje heat protection spray. #2 Verdeel je haar in drie gedeelten naar eigen creatief inzicht. #3 Begin in het eerste gedeelte door je haar nat te sprayen met glanzende hairspray en strak en plat te vlechten vanaf het punt dat je haar het hoofd verlaat. #4 Na een paar plukken begin je synthetisch haar met structuur in je eigen kleur of juist een contrastkleur plukje voor plukje mee te vlechten (te koop voor ongeveer 3 euro per pak bij bijna iedere toko). #5 Naarmate je verder naar beneden komt, vlecht je steeds meer nephaar mee, zodat je een hele lange vlecht krijgt. #6 Maak vast met een transparant elastiekje. #7 Maak op deze manier drie glanzende, perfecte lange vlechten. #8 Next level: vlecht ook een gouden kettinkje mee door 1 van de vlechten.

Ga jij voor 1 van deze stralende looks? Vergeet me dan vooral niet te taggen op Instagram (@floorkleyne)!

Over Floor Kleyne
Floor Kleyne is creative director en haarstylist. Zo zet ze regelmatig een schaar in het haar van niemand minder dan Anna Drijver, Jett Rebel en Sanne Langelaar, knipt en kapt ze bij internationale Fashionweeks en werkt ze mee aan fashion- en beauty shoots voor toonaangevende magazines. We zijn dan ook trots dat Floor vanaf nu deel uitmaakt van het Fashionchick blogger team en ons zal inspireren met de nieuwste haartrends, tips & tricks en de allermooiste kapsels. Volg Floor op Instagram om regelmatig geïnspireerd te worden door haar creaties! 

liefs, Floor ,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer