Guest editors

Hair by Floor: De handigste haarhacks voor een heel jaar perfect haar

Floor, 16 januari 2017

Hair by Floor: De handigste haarhacks voor een heel jaar perfect haar

Misschien was je haar niet onderdeel van je goede voornemens lijstje, want die stond al vol met stoppen met roken, meer sporten, gezonder eten en meer tijd maken voor vrienden. Maar een heel jaar met goed haar staat vaak toch hoog op ieders verlanglijstje. Met deze handige tips en trics is het zomaar binnen handbereik!

Blog Floor

Een heel jaar goed haar

#1 Heb je vanavond een feestje waarvoor volumineus haar gewenst is, maar zakt je haar altijd snel in? Draag je haar de hele dag in een (losse) zijscheiding in de tegengestelde richting als waar je de scheiding het liefst draagt. Gooi het een kwartier voor het begin van het feestje pas weer de goede richting op en voilá: je hebt meer volume dan ooit!

#2 Lukt het jou nooit om een strakke scheiding te maken? Spray dan eerst thickening spray op de plaats waar je scheiding gaat komen, voor je hem trekt. Door de plakkerigheid van de spray is je scheiding veel “schoner” en rechter.

#3 Vind je cornrows heel cool, maar te hard in je gezicht? Vlecht de vlechtjes dan aan één kant in i.p.v. aan twee kanten. Op die manier krijgt je look een nonchalantere en dus zachtere uitstraling.

Blog Floor

#4 Draag je vaak vlechten, maar merk je dat de kleine elastiekjes je haar beschadigen? Probeer het eens zonder elastiekjes en doe een heleboel stevig volume poeder op het einde van je vlecht terwijl je de pluk tussen je vingers rolt. Zo blijft het de hele dag zitten. Beloofd!

#5 Voor het perfecte nonchalante knotje bovenop je hoofd: zorg dat je haar stevig is door bijvoorbeeld droogshampoo. Werk vanaf je ogen diagonaal omhoog. Draai al het haar eerst om één hand heen, waarbij de andere hand door het haar “kamt” om grote lussen te verwijderen. Draai je haar nu in een knot waarbij je het vast zet met een elastiek van zacht textiel zonder ijzer. Laat er 1 plukje uitsteken voor een slimming effect in je gezicht.

Heb je zelf nog leuke tips? Laat ze me vooral weten hieronder..

Enjoy!

Over Floor Kleyne
Floor Kleyne is creative director en haarstylist. Zo zet ze regelmatig een schaar in het haar van niemand minder dan Anna Drijver, Jett Rebel en Sanne Langelaar, knipt en kapt ze bij internationale Fashionweeks en werkt ze mee aan fashion- en beauty shoots voor toonaangevende magazines. We zijn dan ook trots dat Floor vanaf nu deel uitmaakt van het Fashionchick blogger team en ons zal inspireren met de nieuwste haartrends, tips & tricks en de allermooiste kapsels. Volg Floor op Instagram om regelmatig geïnspireerd te worden door haar creaties! 

liefs, Floor ,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer