Guest editors

Hair by Floor: De haarkleur die iedereen wil

Floor, 15 juni 2016

Hair by Floor: De haarkleur die iedereen wil

Al jaren 'adopteer' ik de tubes verf die andere collega-haarstylisten laten liggen. Niets zo interessant als die tinten waarvan je denkt: “Geen idee hoe ik deze kleur moet omschrijven, maar wat ziet het er cool uit.” En als je bij die tubes nog een drupje en een spatje van je lievelingspigmenten toevoegt, krijg je vanzelf een uniek en kunstig kleurtje.

Bronde

De heetste haartrend

Zoals bij veel dingen geldt ook hier: als je dat maar lang genoeg blijft doen, wordt het vanzelf een keer hot. En om het dan even officieel te maken: de heetste haartrend in het very now is bronde! Lees: niet blond, niet bruin, maar iets prachtigs ertussenin. Perfect voor een instant boho sfeertje op je hoofd. Omdat ik normaliter bij een kleurtrend vooral tips geef die handig zijn om te doen, bij deze voor de afwisseling een keer de belangrijke don’ts.

Don'ts bij bronde

#1 Grove highlights. Het bijzondere ondefinieerbare gloedje krijg je als verschillende tinten bijna onzichtbaar naast elkaar liggen. #2 Met grote passen snel thuis. Een perfecte bronde tint vergt tijd en techniek. Niet iets dat met een pakje uit de drogist kan. #3 Zonder bescherming in de zon gaan liggen met je nieuwe kleur. Het bronde gloedje is heerlijk delicaat, maar zal door te veel zon zijn unieke gloedje verwisselen voor een meer alledaags donkerblond. #4 Veel haarspray gebruiken. Bronde is organisch en boho en heeft daarvoor een natuurlijk beweging nodig om maximaal te schitteren. 

Bronde

To bronde or not to bronde?

Is het met deze strenge 'regels' dan wel iets dat we zouden moeten willen? JA! Met bronde ben je namelijk blond, maar dan zonder het weerbarstige en het risico op ordinair. Ook ben je met bronde brunette, maar dan zonder het harde en het risico op saai. Een geweldige uitvinding dus! Iets wapperends aan je lijf, slippertje eronder en klaar ben je! 

Over Floor Kleyne
Floor Kleyne (32) is creative director en haarstylist. Zo zet ze regelmatig een schaar in het haar van niemand minder dan Anna Drijver, Jett Rebel en Sanne Langelaar, knipt en kapt ze bij internationale Fashionweeks en werkt ze mee aan fashion- en beauty shoots voor toonaangevende magazines. We zijn dan ook trots dat Floor vanaf nu deel uitmaakt van het Fashionchick blogger team en ons zal inspireren met de nieuwste haartrends, tips & tricks en de allermooiste kapsels. Volg Floor op Instagram om regelmatig geïnspireerd te worden door haar creaties!

liefs, Floor ,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer