Guest editors

Hair by Floor: Alles uit de kast voor het festivalseizoen

Floor, 20 mei 2017

Hair by Floor: Alles uit de kast voor het festivalseizoen

Edgy haar dat lekker messy mag omdat je op een (meerdaags) festival nu eenmaal niet je haar wilt / kunt wassen. Dat zijn volgens mij de basics van festivalhaar. Heerlijk! Maar laten we toch eens kijken of we er een spring summer 2017 sausje aan toe kunnen voegen. Gewoon, omdat het kan.

Floor Kleyne

Festival haar anno 2017

#1 De topknot. Zo'n knot is vaak het mooist als je er zo min mogelijk regels op toepast omdat hij er dan te gekunsteld uit gaat zien. Dit seizoen kun je hem een fashionable update geven door in de nek van beneden naar boven een aantal outside vlechten toe te voegen.

#2 Beach texture. Dit is gelukkig een trend die eindeloos lijkt te duren. Dit seizoen extra leuk met een ronde gelaagde bob en zware lok.

Floor Kleyne

#3 Kleur. Tja, kleur is bijna onmisbaar op een festival omdat het de uitgelezen plek is om je inner rainbow aan te spreken. Dit seizoen hoeft het allemaal niet zo mooi en zijn zelfs geel en bewust verwassen kleurtjes iets waar je prima voor kunt gaan.

#4 Braids. Vlechten kunnen echt op oneindig veel manieren toegepast worden en zijn ideaal als je je haar niet wilt wassen. Een van de aanraders van dit seizoen is de mix & match visgraat look: maak je haar heel messy met beach spray en maak op een paar (liefst oneven en ongelijk qua dikte) plekken visgraatvlechten die je daarna helemaal uittrekt.

Een festival leent zich er perfect voor om eens helemaal los te gaan met je haar. Heb je al tijden een look in je hoofd, maar ben je bang om nagekeken te worden op school of je werk? Doe het nu! Als niemand hetzelfde haar heeft als jij op een festival is dat een compliment.

Over Floor Kleyne
Floor Kleyne is creative director en haarstylist. Zo zet ze regelmatig een schaar in het haar van niemand minder dan Anna Drijver, Jett Rebel en Sanne Langelaar, knipt en kapt ze bij internationale Fashionweeks en werkt ze mee aan fashion- en beauty shoots voor toonaangevende magazines. We zijn dan ook trots dat Floor vanaf nu deel uitmaakt van het Fashionchick blogger team en ons zal inspireren met de nieuwste haartrends, tips & tricks en de allermooiste kapsels. Volg Floor op Instagram om regelmatig geïnspireerd te worden door haar creaties! 

liefs, Floor ,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer