Guest editors

Hair by Floor: 4 tips voor ultra glanzend haar

Kristel, 17 augustus 2016

Hair by Floor: 4 tips voor ultra glanzend haar

Het is een steengoed “hebbeding”. Het geeft je gezicht een frisse uitstraling, het oogt gezond, jong en het siert je coupe en kleur: glans!

Blog Floor

4 tips voor ultra glanzend haar

#1 Bij lang haar looks die ik er glanzend, maar ook vol wil laten uitzien gebruik ik Sebastian Dark oil. Tip: dit product werkt te gek als je het mixt met je lievelings haarverzorgings- en stylingsproducten, want deze krijgen ineens nog meer power.

#2 Voor extra glans zijn conditioners en maskers met extra moisture (=vocht) favoriet. Het grote voordeel? Omdat conditioners geen stylingsproducten zijn, komt de glans vanuit je haar zelf en heeft het de hele dag geen (glans)onderhoud nodig. Tijdens het stylen alleen even een beetje extra volume spray in je haar en klaar ben je!

Floor Kleyne

#3 Ook bij glans geldt: voorkomen is beter dan genezen. Zorg er dus vooral voor dat je je haar beschermt tegen slijtage en beschadiging. Verdeel, als de zon schijnt, bijvoorbeeld lekker veel treatment met extra proteïne in handdoekdroog haar en draag een messy knotje gedurende je dag. Zo zie je er cool uit, je haar is beschermd en gevoed en ruikt ook nog eens heerlijk.

#4 Ik hou niet zo van haarkleuren die “plat” ogen (dus zonder dimensie) en die heel erg beschadigen. Illumina van Wella geeft een prachtige glans door (beetje vakjargon dit, maar werkt geweldig) de koperdeeltjes in je haar “in te pakken”.

Floor Kleyne

Glans met een rebelse twist

Om toch nog even een rebelse twist aan deze blog te geven: mocht je je bijdrage aan de glans-trend graag een bad ass randje geven, denk dan eens aan opal hair. Deze kleur bevindt zich ergens in het midden van de grey trend en de rainbow trend: een asblond / grijzige of zelf lila basis met daarin trompe l’oeil kleureffecten die meer weg hebben van verfspatten dan van highlights. Een stoere kleurtrend die helaas erg high maintenance is, maar wel een onuitwisbare indruk achter laat.

Over Floor Kleyne
Floor Kleyne (32) is creative director en haarstylist. Zo zet ze regelmatig een schaar in het haar van niemand minder dan Anna Drijver, Jett Rebel en Sanne Langelaar, knipt en kapt ze bij internationale Fashionweeks en werkt ze mee aan fashion- en beauty shoots voor toonaangevende magazines. We zijn dan ook trots dat Floor vanaf nu deel uitmaakt van het Fashionchick blogger team en ons zal inspireren met de nieuwste haartrends, tips & tricks en de allermooiste kapsels. Volg Floor op Instagram om regelmatig geïnspireerd te worden door haar creaties!

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer