Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Guest editors

Hair by Floor: 3 pony's die hot zijn deze zomer

Floor, 02 augustus 2017

Hair by Floor: 3 pony's die hot zijn deze zomer

Van zee naar strand en van festival naar festival doen we het liefst met haar dat goed valt, maar vooral dat nakijken waardig is. Waar ik snel de neiging heb om mijn klanten te adviseren om een pony in het najaar te nemen - want: lekker nu geen haar op je voorhoofd én in september/oktober weer zin in een statement - denk ik nu vooral: waarom niet nu JUIST met je gebruinde huid en je toffe festivals dit rock ’n roll haar statement?

Floor

Maak kennis met de leukste en knapste pony’s om deze zomer te dragen. Voor ieder wat wils, want waar de een het vooral belangrijk vind dat haar pony na een flinke zwiep wind nog goed zit, pakt een ander liever uit met de meest uitbundige “fringe” du moment.

#1 Curly bang a la Alanna Arrington

Curl bangs

Waar we tot voor kort nog riepen dat je vooral geen pony moest nemen als je krulhaar hebt, is het nu juist de meest lekkere look die je zo ongeveer kunt hebben. Deze look valt het meest comfortabel als je hem laat knippen door een kapper die aan dry cutting doet.

#2 Beach bangs a la Edie Campbell

Beach bangs

Ze is de ultieme rock 'n roll haarkameleon. Een zomers blonde losse beach pony als die van Edie geeft je een creatieve, maar zachte uitstraling. Grote plus: neemt weinig tijd in beslag, want alleen even in de juiste richting leggen na het wassen en eventueel wat salt spray in nat haar.

#3 Soft fringe a la Jane Birkin

Jane Birkin

In ieder archief over pony’s komt Jane Birkin voorbij als de godmother van de coole pony. Ook voor deze zomer de perfecte inspiratie, want eigenlijk nog steeds de meest geschikte pony voor girls met dun haar. Laat hem heel gedetailleerd knippen in een smal strookje van je contourhaar. 

Natuurlijk zijn er nog veel meer pony mogelijkheden deze zomer, maar als ik dan favorieten moet kiezen, dan zijn het deze 3. Ze geven je look een boost dankzij het rebelse randje en het feit dat de aandacht direct naar je gezicht gaat.

Over Floor Kleyne
Floor Kleyne is creative director en haarstylist. Zo zet ze regelmatig een schaar in het haar van niemand minder dan Anna Drijver, Jett Rebel en Sanne Langelaar, knipt en kapt ze bij internationale Fashionweeks en werkt ze mee aan fashion- en beauty shoots voor toonaangevende magazines. We zijn dan ook trots dat Floor vanaf nu deel uitmaakt van het Fashionchick blogger team en ons zal inspireren met de nieuwste haartrends, tips & tricks en de allermooiste kapsels. Volg Floor op Instagram om regelmatig geïnspireerd te worden door haar creaties! 

liefs, Floor ,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer