Beauty

Haar Tutorial: extra dikke vlecht

Marlies, 31 juli 2013

Haar Tutorial: extra dikke vlecht

In Nederland kent zomer twee uiterste; verzengend heet en vochtig waarbij je als je een stap buiten de deur doet, begint te zweten als een buschauffeur met overgewicht die een hete peper heeft gegeten. Of tropische/herfstachtige regenbui die je in enkele seconde tot je sokken doorweekt. Een vlecht in je haar is in beide gevallen een goede uitkomst. Ben jij die gewone vlecht wel zat? Dan hebben we een mooi alternatief. Kijk en leer; The 4 strand braid.

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.CC: Imogen

Tutorial 4 strand braid

Imogen, Youtube-hair-guru achter het merk Bobby Glam, heeft een haardos waar wij stil van worden. Maar ook zonder de genen van Rapunzel kun jij met deze vlecht aan de slag. Iedereen die langer haar heeft, slaat aan het vlechten. De 4 strand braid is een leuke twist op de gewone vlecht. Het kapsel kost weinig moeite en geeft een groots resultaat. Even oefenen en je hebt het zo onder de knie. Imogen gaat een stap verder. Zij kiest voor vlecht-ception: de vlecht in de vlecht.

Style deze zomerse coupe op een frisse manier af met compleet witte kleding, koraalkleurige lippenstift en felle nagellak. Who's laughing now, Dutch summer?

De zomerlook compleet

L'Oréal Paris Color Riche lippenstift - 163 magic orangeL'Oréal wehkamp.nl
€ 14,99 € 11,24
AMSTERDAM CROPPED TOP WHITENola.Nova Nola Nova
€ 39,95
Zomerblond droogshampooAndrelon wehkamp.nl
€ 4,99
Marc Jacobs Honey 50 ml eau de parfum sprayMarc by Marc Jacobs Parfumerie.nl
€ 77,80 € 69,95
DAMES SHORTWE WE Fashion
€ 20,00
nagellak - 268 sunday fundayEssie wehkamp.nl
€ 9,99
Wat is je favoriete zomercoupe?

liefs, Marlies Bax,

Lees meer