Guess what!

Het bekende merk Guess is in 1981 opgericht door de broers Marciano en sindsdien uitgegroeid tot een wereldberoemd merk met verkooppunten over de hele wereld. Guess, waar online te bestellen? Bij www.omoda.nl natuurlijk!

Guess is jong, trendsettend en avontuurlijk en bekend om haar sexy campagnes. Claudia Schiffer, Anna Nicole Smith en Adriana Lima zijn slechts een paar van de vele topmodellen die een seizoen 'het gezicht van' Guess zijn geweest. En grappig om te weten: op dit moment is Sylvia, die ooit tweede werd bij Holland Next Topmodel, te zien in alle campagnes van Guess. Wij zijn trots op deze Oerhollandse chick!

Ben jij ook een echte Guess girl? Goed nieuws, want dan kun je je van top tot teen in dit merk hullen. In die perfecte jeans, tops en jasjes. En natuurlijk véél Guess accessoires, zoals tassen, sieraden, horloges en sjaals. Veel artikelen hebben een opdruk met de bekende G'tjes.

Voor de echte Guess fan is de Guess Store in de Kalvertoren in Amsterdam natuurlijk een ware must see. Hier vind je alles van dit bekende merk. Woon je niet in de buurt van Amsterdam om die prachtige nieuwe pumps van Guess te kopen? Goed nieuws: de webshop O'Moda heeft nu een groot gedeelte van de schoencollectie van Guess in haar assortiment.

Dus die lekkerzittende ballerina's, sexy pumps of die overknee laarzen (hélemaal volgende laatste najaarstrends), koop je nu dus ook gewoon online.

1, 2, 3...shoppen!

liefs, Dorien Berkhout

Dorien Berkhout Raar is zo gek nog niet!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer