Gsus Sindustries: Jeans with benefits

Advertorial

Als mijn radar de woordcombinatie 'with benefits' opvangt, verschijnen Mila Kunis en Justin Timberlake op mijn netvlies. All picture perfect rollebollend zonder daar - uiteraard! - enige moeite voor te doen. Gsus Sindustries niet. Zij laten het sexy duo links liggen. Het werden jeans with benefits. En Mila Kunis mag er dan totaal niet aan te pas komen, toch is deze collectie spijkerbroeken met voordelen sexy as hell.

Gsus Jeans with BenefitsCC: Gsus

Rosa & Daisy

Het designteam van Gsus komt sinds AW12, elk seizoen met verrassende combinaties van stoffen en finishes. Jeans with benefits. Neem bijvoorbeeld de jeans met Aloë Vera. Deze benefit maakt de broek comfortabeler en verzorgt je benen tijdens het dragen. Ook is er de 'Satin Touch' die door het satijn zacht is en heerlijk zit. Mannen krijgen de ‘Towel Tough’. Een broek met jeans look, maar sweatpants feel. Wij voelen bij die beschrijving een nieuwe boyfriend outfit aankomen. In AW13 brengt Gsus een aantal nieuwe modellen voor vrouwen. Zoals 'The Cherry': hoog en hoogglanzend met leather look,'The Rosa': slim fit en low waist en 'The Daisy': de hippie bootcut. Deze fits zijn zo fijn, dat ze naast alle andere benefits nog een gigantisch voordeel zijn.

Jeans with benefits

The Daisy 302-242gsus sindustries Gsus Sindustries
€ 99,99
The Rosa 503-252gsus sindustries Gsus Sindustries
€ 119,99 € 60,00
The Rosa 700-214gsus sindustries Gsus Sindustries
€ 119,99 € 60,00

Zie jij zo'n jeans met voordelen wel zitten? Dan hebben we een leuke kortingscode voor je. Met de code: Fashionchick krijg je €10,- korting op zo'n fijne nieuwe jeans. Je vindt de hele collectie van Gsus Sindustries online in de Fashion Finder.

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Gsus

Reageer

  Log in om te reageren
 • Armanda 3 jaar geleden

  Vroeger veel gedragen, tegenwoordig niet meer. In overweging om toch maar weer zo'n gave broek aan te schaffen!

 • Alexsia 3 jaar geleden

  Oeps, daar ging de Enter werer te snel. Ik viel dus door omstandigheden 12 kilo (!!!) af, in nog geen 1,5 maand. Dus toen is mijn metabolisme natuurlijk traag geworden en hup, kwamen dezelfde kilo's én nog wat extra cadeau er weer net zo snel bij. Nu mag ik gelukkig weer trainen, dus hoop over 5 maand weer dure jeans aan te kunnen schaffen :-)

 • Alexsia 3 jaar geleden

  Droeg jaren geleden veel GSus, maar idd duur geworden. Als ik weer op mijn mooie gewicht kom én blijf, vind ik 't zeker de investering waard. Had altijd maat 26/27 bij jeans. Is nu 29/30 geworden. En zóveel pracht jeans in mijn kast die ik nu niet meer kan dragen. Dus ben al 5 maand druk bezig met trainen. Het moet langzaam, vind ik. Snel afvallen is nooit goed. Lang in ziekemhuis gelegen, toen heel sne

 • Anneke 3 jaar geleden

  De broeken van GSUS zijn gewoon te gek, iets boven budget, wie weet!!!!

 • Sylvana 3 jaar geleden

  Jeej! Ik vind dit een onwijs leuk merk, alleen wel net iets boven de prijs die ik normaal gesproken zou uitgeven... Toch maar weer eens investeren in een mooie jeans.

 • Hermien 3 jaar geleden

  Ik vind vooral de laatste drie truien geweldig!