Groene tip: Green.2, de eerste Groene Glossy!

Groen leven is de nieuwe levensstijl anno 2009! Hier hoort natuurlijk een blad bij: Green.2, inspiration for our future. Uiteraard van milieuvriendelijk papier. Green.2 is een eigentijds lifestyle blad vol groene inspiratie, trends & ontwikkelingen, eco-resorts, fashion en bewust ondernemen. 

Green.2 besteedt op stijlvolle wijze aandacht aan milieu en maatschappelijke betrokkenheid en laat zien hoe bereikbaar en sexy bewust leven is. Dan denk je sexy? Koop 'm nu en see it yourself in het nieuwe blad Green.2! Of neem nu een jaarabonnement voor maar €30 en ontvang de McGregor Gift Card t.w.v. €85 (shop ’till you drop). Ook kun je kiezen voor een korting, 1 jaar (6 nummers) Green.2 voor slechts €20.

Deze groene tip geven wij van Fashionchick.nl natuurlijk graag in onze eerlijke mode maand. In de nieuwe editie, sinds 12 mei te koop in de winkels, komt Green.2 met een lijst van dé 200 groenste bedrijven van ons land. The green.200. Want ja duurzaam ondernemen is een trend, maar wie is er nou oprecht groen bezig? Wij zijn natuurlijk vooral benieuwd welke modebedrijven echt groen bezig zijn! Wie is de Green Fashion Queen?

GREEN FASHION QUEEN 2009

We willen niet meer in geitenwollensokken door het leven, maar wél eerlijk en duurzaam gekleed gaan.

1. DutchSpirit
2. imps & elfs
3. 100% Organic Cotton
4. Brennels
5. Suite 69: www.suite69.nl
Dat SUITE69 hip is, is eigenlijk een understatement. Afgezien van dat 'gewoon' Nederland er weg van is, lopen de Nederlandse VIP's er ook mee weg. Onder andere Wendy van Dijk en de Lama's van BNN zijn gespot met een shirt van dit hippe label.

6. Kuyichi
7. Intoxica
8. Inti
9. Suba design
10. Jackpot
11. C&A 
12. Alchemist: te koop bij www.watmooi.nl
Een classy merk met kleding die wij te gek vinden. En nog aangesloten bij MADE-BY ook.

13. Merunisha Moonilal
14. M’Braze: te koop bij www.watmooi.nl
Alle kleding van M’Braze, dat is aangesloten bij MADE-BY, wordt gemaakt met respect voor mens en milieu en van biologische katoen.

15. Nukuhiva: www.nukuhiva.nl
De winkel van Floortje Dessing heeft al twee filialen met onder meer eerlijke, superhippe fair trade kleding.

16. Studio Jux
17. WatMooi (webwinkel): www.watmooi.nl
WatMooi verkoopt kleding met een groen verhaal: modieuze labels die aandacht besteden aan mens en milieu tijdens de productie. Daarbij steun je direct een goed doel als je iets koopt op Watmooi.nl.

18. Rianne de Witte
19. Upperwarehouse.nl
20. Slippely
21. Bibi van der velden
22. G-star
Hierbij feliciteren wij iedereen die in deze mooie lijst staan, maar vooral de webshop watMooi waarvan wij heel erg fan zijn! Ook is de collectie van watMooi te vinden in onze Fashion-Finder.

El

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

    Login om kans te maken
  • Anouk 7 jaar geleden

    Kijk ook eens op lotika.nl Hier zijn de nieuwe fair trade & eco merken te vinden. o.a sneakers, tassen, shirts.