Grazia PC Catwalk

Fashion Week is alweer een tijdje geleden, maar wat hebben we genoten van al het moois dat voorbij kwam. Heb jij ook nog lang niet genoeg gehad? Dan is hier jouw kans om (nog) een keer front row te zitten bij een fashionshow.
Zondag 22 augustus organiseert het Fashion & Museum Destrict samen met Grazia voor de derde keer de Grazia PC Catwalk: een spectaculair fashion evenement in de P.C. Hooftstraat met de langste free seated front row catwalk van Nederland! Vanaf 12.00 uur staat de hele P.C. Hooftstraat volledig in het teken van mode met om 13.30 uur een unieke catwalkshow!

Grazia PC Catwalk

De catwalk is ruim 350 meter lang en de front row beschikt over 1.200 zitplaatsen die vrij toegankelijk zijn. Dus heb jij extra veel kans op een mooi plekje en goed zicht op de nieuwste wintertrends van 2010-2011! 100 modellen met meer dan 180 looks presenteren de laatste mode van internationale merken, zoals Dolce&Gabbana, Lanvin en Prada. Daarnaast besteedt Grazia samen met hoofdsponsor Wella Professionals volop aandacht aan de nieuwste haar- en make-up trends.

Kom jij zondag 22 augustus ook gezellig naar de PC? Gratis fashionshow, front row, mode, trends & BN'ers.. Need we say more?

XOXO Daphne

liefs, Daphne Schaufeli

Daphne Schaufeli Wees jezelf.. er zijn al zoveel anderen

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer