Fashionnews

Goed nieuws voor alle brildragers van Nederland!

Marjolein, 26 mei 2016

Goed nieuws voor alle brildragers van Nederland!

Waarom? Omdat presentatrice en model Anouk Smulders samen met het fashionteam van Specsavers op zoek gaat naar de leukste brildragers van Nederland! Super leuk! Want tijdens deze verkiezing kun je laten zien dat je met een bril een heus statement kunt maken. Heb je een bril nodig? Dan is het eigenlijk niet meer van nu om elke dag dezelfde te dragen. Doe je toch ook niet als het op schoenen, tassen en andere accessoires aankomt? Precies! Een bril is bovendien een accessoire voor het belangrijkste gedeelte van je look: je gezicht. Een beetje variatie is dus geen overbodige luxe. Oh en als je geen brildrager bent? Dan is het toch gewoon te gek om af en toe iets fashionables op je neus te zetten? Vind ik wel in ieder geval. En hieronder vertel ik je op welke manieren je dat het beste kunt doen.

Specsavers

Brillentrends zomer '16

Net als met alle andere accesoires, zien we ook op het gebied van brillen, jaar in jaar uit, trends komen en gaan. Retro en nerdy was heel erg 2015 en suddert nu nog lekker door. Maar what's next? De brillenmode lijkt de catwalk mode te volgen. Want op en top vrouwelijk en opvallend? Dat mag gewoon weer. Niet zo gek dus dat Specsavers Anouk Smulders bekroonde tot fashion ambassadrice en haar vroeg om brillen uit twee verschillende looks te selecteren: Classy & Casual. Het resultaat? Een hele verzameling fantastische monturen die je naar alle denkbare gelegenheden op kunt. Zolang je het maar met de nodige flair draagt. 

Classy

Specsavers

Een vrouw als Anouk Smulders is de perfecte persoon om een classy look te rocken. En bang is ze niet die Anouk, Good for her! Met dit zwarte statement montuur laat ze zien dat ze er is en dat ze gelooft in haar eigen stijl. Ook iets voor jou?

Specsavers

Casual

Specsavers

Met deze bril laat je zien dat je stijlvol en ontspannen tegelijkertijd bent. Denk hierbij aan een boyfriend jeans, losse lokken met een kleine beach wave en een off shoulder top voor dat beetje seks en een top outfit is geboren!

Specsavers

Doe mee!

Ja? Genoeg inspiratie opgedaan? Mooi! Dan staat je nu nog één ding te doen: geef je op voor de Brildrager van het jaar verkiezing. Dat is niet alleen leuk vanwege de te gekke prijzen (wat dacht je van: een reischeque ter waarde van €1000,- of twee gratis brillen om áltijd super stijlvol voor de dag te komen?) maar dat is ook te gek omdat we het tof vinden om jouw eigen stijl te zien. Net als dat ze dat bij Specsavers heel erg tof vinden. Meedoen dus! Opgeven kan hier. En pssst... Onze eigen Ellen zit in de jury!

Specsavers

Benieuwd naar de rest van de collectie van Specsavers? Kijk dan snel hier!

liefs, Marjolein van den Broek, Never underestimate the power of a good outfit on a bad day..

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer