Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Advertorial

Goed nieuws: Amazon Prime Day is eindelijk in Nederland!

Kristel, 03 juli 2018

Zet een heel groot kruis in je agenda op maandag 16 juli. Waarom? Omdat je die dag duizenden artikelen met héél veel korting in huis haalt dankzij de Amazon Prime Day. 

Gaat er niet direct een lampje branden? Geen paniek, ik leg het je graag uit. Amazon Prime Day werd in 2015 in het leven geroepen door Amazon's CEO Jeff Bezos. Om de 20e verjaardag van Amazon te vieren organiseerde hij een dag van exclusieve deals voor Amazon Prime-leden. Inmiddels is de dag uitgegroeid tot één van de grootste online sale-evenementen; vorig jaar vond het plaats in maar liefst 13 landen wereldwijd. Goed nieuws voor koopjesjagers in Nederland en de rest van de Benelux: op 16 juli zijn wij aan de beurt!

Ben jij al Amazon Prime member?


Niet? Dan wordt het tijd om daar verandering in te brengen. Niet alleen omdat je dan dus je zomergarderobe voor een prikkie aan kunt vullen tijdens Amazon Prime Day maar ook omdat je dan kunt profiteren van onbeperkte gratis bezorging. En laten we eerlijk zijn: dat is waar we als online shoppers regelmatig van dromen. Hetzelfde geldt voor een snelle bezorging en guess what? Ook dat kan geregeld worden. Want bestel je via amazon.de/nederlands, dan heb je meer dan een miljoen producten binnen één dag in huis en nog eens hetzelfde aantal binnen twee dagen. 

Dat moet vast een fortuin kosten, toch? Ha! Niks daarvan.

Maar er zijn nog meer redenen om je aan te sluiten bij de Amazon Prime club; zo krijg je toegang tot Prime Exclusive-items, kun je uren kijken naar de populairste films en tv-programma's via Amazon Prime Video en heb je een ongelimiteerde foto- en video-opslag via Prima Photo. Dat moet vást een fortuin kosten, toch? Ha! Niks daarvan. Tot september betaal je €3,99 per maand, daarna €5,99 per maand (of €49 per jaar) om lid te worden én je krijgt de eerste maand gratis en voor niets cadeau. Kijk, dat noemen we nou écht goed nieuws. Waar wacht je nog op? Word nu lid!


Leg je creditcard vast klaar, zeg al je afspraken af en stel je wishlist op; op maandag 16 juli heb je 36 uur de tijd om álles wat je hartje begeert in huis te halen met dikke, vette kortingen tijdens Amazon Prime Day. Happy shopping!

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer