Glamorous Wintercollectie 2012

Nederlandse merken krijgen het steeds vaker voor elkaar om ook internationaal goed te scoren. Zo is dit ook gelukt met het Nederlandse merk Glamorous. Glamorous is ondertussen in heel Europa te koop en je shopt het merk gemakkelijk online. Lieke van Lexmond showt voor Glamorous de wintercollectie. Dit zegt natuurlijk al veel goeds over het merk aangezien Lieke van Lexmond al diverse style awards in de wacht heeft gesleept zoals Jackie's Best dressed award en de Beau Monde Style Award.

glamorous 2012

Winterse Glamour

Glamorous is te vinden in zowel de grote als de kleine webshops. Het is een merk voor de moderne extravagante vrouw. Dit label staat voor vrouwelijkheid, kracht en verleiding. Jurken, jassen, schoenen, vesten met allerlei glamorous details, kan je allemaal vinden in hun assortiment. Zij hebben er voor gezorgd dat er deze winter een geweldige wintercollectie op jouw staat te wachten. Wil jij er deze winter ook glamorous uit te zien? Wij hebben hieronder alvast voor jou een aantal Glamorous winterproof items geselecteerd.

Glamorous wintercollectie online


Western blouse green
RESTYLE FASHION
€129,95

Metallic sleehak sneaker
DICAPOLAVORI
€169,95

Vest roestbruin
RESTYLE FASHION
€34,95


Jeans met studs
IVY FASHION
€139,95

Jurk
RESTYLE FASHION
€29,95

Broek Zebra
RESTYLE FASHION
€129,95


Trui gold fringes
IVY FASHION
€99,95

Poncho
IVY FASHION
€69,95

Jacket Glitz & Glam
THE STONE
€99,95

Enkellaars met studs

DICAPOLAVORI

€129,95

Blazer gold
THE STONE
€119,95

Broek wings
RESTYLE FASHION
€119,95

Ga jij net als Lieke van Lexmond ook voor de gold fringes trui en de rode wings broek? Of heb jij andere favorieten? Meer items van Glamorous vind je in de fashion finder.

liefs, Stefanie Kasdiran,