Fashion

Gezocht: borsten in alle vormen en maten!

Tess, 08 september 2017

Gezocht: borsten in alle vormen en maten!

MarieJo

Jullie hebben ongetwijfeld onlangs onze Body Types serie voorbij zien komen, inclusief test om erachter te komen welk figuurtype je bent. Duizenden vrouwen kwamen er inmiddels al op deze manier achter welke kleding ze het beste kunnen dragen om hun specifieke figuur het beste tot z'n recht te laten komen. En nu komen we samen met lingeriemerk Marie Jo met iets nieuws: de Booby Types!

Boobs, boobies, borsten, you name it. Je hebt ze in alle soorten en maten. En op elke boob, past de perfecte BH. Thank god zijn er anno 2017 duizenden varianten, en kun je tegenwoordig bijna niet kiezen tussen al dat moois. Maar wat veel vrouwen onderschatten is dat de juiste maat bh en de juiste stijl voor haar figuurtype, heel veel verschil kan maken in hoe haar kleding valt en haar lichaam als totaalplaatje wel of niet klopt. Lingerie kan je helpen je body type meer in balans te brengen dus! Eigenlijk net zoals kleding dat ook voor je doet. 

Vind jij het leuk om mee te werken aan onze serie over borsten en de juiste bh voor jouw figuur te vinden? Dan zijn we op zoek naar jou! Fashionchick en Marie Jo willen dolgraag met je in contact komen en wie weet nodigen we jou dan wel uit om binnenkort voor de camera erachter te komen wat het beste staat met jouw type borsten! Het prachtige setje van Marie Jo dat we dan voor je uitzoeken mag je houden! En no worries, uiteraard gebeurt dit alles heel stijlvol en gaan we geen naakte boobies in beeld brengen ;) 

Wij zoeken jou!

Lijkt het je leuk om hieraan mee te werken? Stuur dan een mailtje naar tess.duinker@fashionchick.nl en geef je op! Laat me jouw cupmaat weten, je bodytype en of je wel eens eerder bent opgemeten en stuur ook een recente foto van jezelf mee. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op als we jou selecteren. 

liefs, Tess , In order to be irreplaceable one must always be different

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer