Gewonnen: Westernboots t.w.v. €109,90 van Cafe Moda

Deze maand geven wij in samenwerking met Cafe Moda vette westernboots weg van het merk 'Kiss my Feet' t.w.v. €109,90. Deze boots zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar en zijn perfect voor het festival seizoen. Wat moet je doen? Heel simpel, klik op de Love & Win button en je maakt al kans!

Cafe Moda

cafe moda

Bij Cafe Moda vind je een uitgebreide collectie aan schoenen, tassen en accessoires. Ze zitten bovenop de laatste trends. Zou voorzien ze jou van een snel wisselende collectie.  Met betaalbare prijzen en op en top modische schoenen is je bestelling zo geplaatst! Naast de webshop hebben ze ook nog eens 2 winkels in Nederland, mocht je de schoenen toch liever eerst willen passen.

love & win westernboots van cafe moda

Wil je kans maken op deze fantastische prijs, klik dan op de onderstaande Love & Win button. Hiermee maak je een Fashionchick profiel aan of log in met je bestaande account. Daarna wordt Cafe Moda automatisch aan jouw favoriete shops toegevoegd en maak je kans op deze mooie prijs! Laat ons ook even weten welke kleur westernboots jij zou kiezen!

Bedankt voor het meedoen!
De Westernboots zijn gewonnen door Petra Anna.
Gefeliciteerd!

liefs, Amanda Schothorst,