Winnen

Gewonnen: vriendschapsringen van Amici by Siebel

Stefanie, 02 februari 2013

Gewonnen: vriendschapsringen van Amici by Siebel

Diamands are a girls best friend! Dat geldt ook zeker voor sieraden in het algemeen. Siebel Juweliers heeft een geweldig assortiment sieraden die wij wel héél graag in ons bezit willen hebben. Jij maakt deze maand kans op een geweldige prijs uit deze prachtige sieradencollectie van Siebel Juweliers en deze kun je óók nog eens delen met iemand die je liefhebt. Zij geven namelijk een paar vriendschapsringen naar keuze weg van Amici by Siebel.

Siebel

SIEBEL JUWELIERS online shop

Bij online shop Siebel Juweliers kom je ogen tekort. Er is zo veel moois! Zij hebben prachtige armbanden, kettingen, horloges, ringen en ga zo maar door. Wil je steentjes en andere glimmers? Of liever zonder? Het maakt niet uit, ze hebben van alles. Deze online shop heeft namelijk een uitgebreide collecties van de leukste en trendy merken in huis. Extra leuk: je bestelling wordt altijd verpakt in een luxe cadeauverpakking en je betaalt geen verzendkosten! Ga gauw kijken op de site en word ook verliefd op al het moois dat Siebel Juweliers te bieden heeft.

Love & win vriendschapsringen van Amici by Siebel

Wil je kans maken op een paar vriendschapsringen naar keuze van Amici by Siebel? Klik dan op de onderstaande Love & Win button. Hiermee maak je een Fashionchick profiel aan of log je in met je bestaande account. Daarna wordt Siebel Juweliers automatisch aan je favoriete shops toegevoegd en maak je kans op deze mooie prijs! Wij zijn erg benieuwd waarom jij deze vriendschapsringen zou willen winnen en met wie je deze zal gaan delen. Laat het ons weten via een reactie.

Gefeliciteerd Dunja, jij hebt de vriendschapsringen van Siebel gewonnen!

liefs, Stefanie Kasdiran,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer