Winnen

Gewonnen: Stoere Silk & Beach bikini t.w.v. €139,90

Anne, 01 mei 2013

Gewonnen: Stoere Silk & Beach bikini t.w.v. €139,90

De mooie bikini's van Silk & Beach zorgen ervoor dat wij instantly wegdromen op de redactie. Zon, zee, strand: en dat met de perfecte bikini. Het kan! Silk & Beach geeft namelijk een stoere biker bikini weg t.w.v. €139,90. Wil je weten hoe je kans maakt op deze fantastische prijs? Doe dan mee met de Love & Win actie van Fashionchick en Silk & Beach en wie weet kun jij over een tijdje paraderen op het strand in zo'n gave bikini.Silk & Beach

SILK & BEACH ONLINE SHOP

Het is de kunst van Silk & Beach om ieder figuur een geweldige dag op het strand te geven met hun collectie. De bikini's zijn gemaakt van de beste exclusieve Italiaanse materialen en kun je zelf samenstellen uit verschillende stijlen en maten, zodat deze goed bij jouw figuur past. In de online bikini shop van Silk & Beach kun je dan ook heel gemakkelijk topjes en broekjes combineren. Mix and match, dat zie je niet vaak! Creëer elke dag een andere look met de Silk & Beach bikini-juwelen.

LOVE & WIN: Stoere bikini Silk & Beach t.w.v. €139,90

Wil je kans maken op een stoere Silk & Beach bikini t.w.v. €139,90? Klik dan op de onderstaande Love & Win button. Hiermee maak je een Fashionchick profiel aan of log je in met je bestaande account. Daarna wordt Silk & Beach automatisch aan je favoriete shops toegevoegd en ontvang je van ons een mail waarmee jouw deelname wordt bevestigd. Als bedankje stuurt Silk & Beach in deze bevestiging ook een exclusieve aanbieding mee! Wij zijn erg benieuwd wat jij van deze shop vindt en wat er hoog op jouw verlanglijstje staat. Laat het ons weten via een reactie.

Gefeliciteerd Nicole! Jij bent de winnares van de bikini van Silk & Beach t.w.v. €139,90! 

liefs, Anne ,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer