GEWONNEN Sieradenset van a country called M

Gewonnen door: Michèle! Deze actie is afgelopen.

Samen met de webshop a country called M geven wij deze maand een sieradenset weg. De hele maand november maak jij namelijk kans op deze sieradenset (bestaande uit 2 paar oorbellen en 1 ketting) t.w.v. EUR 110,-!

win a country called m

VINTAGE BOUTIQUE COLLECTIE

Bij a country called M staat de maand november geheel in het teken van de onlangs gelanceerde fotoshoot in Parijs geweest voor deze collectie.

A country called M wil de launch van deze bijzondere collectie samen met alle fashionchicks vieren en geeft daarom 2x paar oorbellen en 1x ketting cadeau aan de winnares van deze actie:
De Belviccio Oorbellen IV, de Belviccio Oorbellen VI en de Belviccio Ketting V. Dan heb je direct iets roods voor kerst en bling-bling voor het Oud en Nieuw Feestje.

EXTRA ACTIE: 40% korting op de gehele Vintage Boutique Collectie in de maanden november en december, met coupon code VINTAGE-2010. Gebruik deze code bij het afrekenen in de online shop van a country called M.

REAGEER & WIN

Bezoek de site www.acountrycalledm.nl en geef hieronder je mening over deze winactie en webshop. Om te reageren moet je lid of ingelogd zijn, nog geen lid? Meld je dan hier gratis aan!

-XOXO-

 Voeg de webshop a country called M toe aan jouw favorieten
Let op: deze winactie is geldig t/m 30 november.

liefs, Mette de Vries, rocknruche.com

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.