Gewonnen: Show Your Style contest zalando

Update: 2 november 2011

We hebben alle stemmen nagelopen en de terecht winnaar is......... Miss B.! Gefeliciteerd! Jij wint €500,- shoppingmoney bij Zalando! Veel plezier met je prijs!

Show your style contest in een nieuw jasje

Binnenkort komt er weer een 'show your style' contest aan, maar wij zullen hierin het een en ander aanpassen. Zo zullen we met een jury werken en moet je Fashionchick lid zijn om te kunnen stemmen. Met al die leuke acties kun je wel wat oefening gebruiken. Je kunt daarom deze week nog even oefenen met het maken van leuke outfits met items van Zalando, want ook zonder winactie is dit heel leuk om te doen.

Show your style by Fashionchick & Zalando

Top 5: Fashionchick Goodiebag

Weet jij net niet de meeste stemmen te bemachtigen, treur dan niet. De top vijf van de contest krijgt een goodiebag met 5 kleuren Fashionchick nagellak, een Fashionchick bag en de Fashionchick verenpen. Verder krijgt iedereen die meedoet €5,- te besteden bij je eerstvolgende bestelling bij Zalando. Altijd mooi meegenomen, toch?

Hoe ziet jouw droomoutfit er uit? Deel hem met ons en show your style op fashionchick.nl/showyourstyle Jouw outfit creëren en stemmen kan van woensdag 7 september 2011 t/m 31 oktober 2011. De winnares wordt begin november 2011 bekend gemaakt op Fashionchick.nl

Op de Show your Style actie zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Ps. Er hebben wat verschuivingen plaats gevonden binnen de Show Your Style Contest. De hele wedstrijd ligt weer open dus doe nu snel mee!

liefs, Laura Gommans,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.