Gewonnen: Shoptegoed t.w.v. €100,- bij Label54

Shoppen shoppen shoppen! In samenwerking met Label54 mogen wij deze maand namelijk €100,- shoptegoed weggeven. Dit shoptegoed is alleen te besteden op kleding van Eleven Paris. Wil jij hierop kans maken? Lees dan snel verder hoe je mee kunt doen.

Love & Win shoptegoed Label54

Label54 online shop

De New Yorkse nachtclub Studio 54 was de inspiratie voor de online fashionshop Label54. De naam wordt hooggehouden want ook de webshop is een absolute place-to-be voor modeliefhebbers. Bij Label54 heb je keuze uit meer dan 100 merken en door de brede range kun jij precies de juiste outfit vinden voor het juiste moment. Van clubben op Ibiza tot shoppen in Parijs en alles wat daartussen zit. Leef je uit!

Love & win shoptegoed label54

Wil je kans maken op het €100,- shoptegoed dat je kunt besteden aan een Eleven Paris outfit? Klik dan op de onderstaande Love & Win button. Hiermee maak je een Fashionchick profiel aan of log in met je bestaande account. Daarna wordt Label54 automatisch aan jouw favoriete shops toegevoegd en maak je kans op deze mooie prijs! Wanneer je mee doet met deze winactie ontvang je van Label54 als bedankje een unieke kortingscode in je mailbox. Heb jij al in gedachte wat jouw Eleven Paris outfit wordt als je wint?

Gefeliciteerd! De winnaar van het shoptegoed is Marlies.

liefs, Fleur van Schaik, Shop until you drop!