GEWONNEN: SATC outfit a la Miranda Hobbes

Gewonnen door Salima! En Suzanne krijgt van ons een troostprijs aangezien wij haar echt niet kunnen laten winnen i.v.m. te late reactie. Maar haar fantastische inzet door middel van een filmpje, waarderen wij zeer!
Deze actie is afgelopen.

 Opgelet: deze maand geven wij fabulous prijzen weg, namelijk vier a la SATC outfits!!! Elke week maak je kans om een outfit te winnen van jouw favoriete karakter. Het enige wat je hoeft te doen is een reactie achter te laten waarom juist jij zou moeten winnen!

Week 3: SATC outfit a la Miranda Hobbes

Miranda is de onafhankelijk zakenvrouw van de vier Sex and the City vriendinnen. Dit laat ze ook zien in haar kleding. Vaak zwart en andere zakelijke kleuren, simpele prints en strakke vormen. De “Miranda” look is dan ook echt een hippe look voor naar het werk.

Working from nine to five...

Eleonora
Jurkje van Eleonora
EUR 79,95
(Watmooi)

Distressed...
 
Leren laptop tas
EUR 79,00
(Bepbags)

 Jurk Bolly
Jurk bolly Shoeby
  EUR 39.95
(Shoeby)


Pumps
EUR 79,95
(Footworkstore) 


Armband Ettika
EUR 44,95
(Mm-trading)

 Donchoo lime..
Clutch Donchoo lime
  EUR 124.95
(XOXOshop)

Mede mogelijk gemaakt door deze webshops (neem snel een kijkje wat ze nog meer hebben):

Shoeby  XOXOshop  Footworkstore  BepBags  watMooi  Melz-Jewelry

Reageer en win!

Vertel ons waarom jij als Fashionchick (nog geen lid? meld je hier aan) de SATC outfit van Miranda Hobbes zou moeten winnen. De Fashionchick met de leukste en meest originele reactie wint deze fabulous outfit en krijgt hem binnen no time op de deurmat vallen. Go... go... go...!

-XOXO- El

Aantal reacties Wil je een reactie geven, maar nog geen Fashionchick? Meld je hier gratis aan!

Deze actie is geldig van 15 t/m 21 juni 2010.

Ps: mocht er een van de bovenstaande producten uitverkocht zijn in de desbtreffende webshop, dan krijgt de winnares een tegoedbon t.w.v. het te winnen product.

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • noelle 6 jaar geleden

  satc is gewoonweg geweldig. ik verheug me nu al.

 • Esma 7 jaar geleden

  dit zie ik graag, netjes maar chique

 • Angela 7 jaar geleden

  Gefeliciteerd beide!

 • Sanne 7 jaar geleden

  Ik heb een filmpje als inzending gemaakt. http://www.youtube.com/watch?v=_LdbhuEAfbM Ik hoop dat jullie mijn filmpje willen bekijken, ook al ben ik te laat met inzetten. ILOVEMIRANDA

 • Sanne 7 jaar geleden

  ik weet dat ik iets te laat ben, maar ik hoop dat jullie me nog net mee laten doen http://www.youtube.com/watch?v=_LdbhuEAfbM zie filmpje als reactie,. ik hoop dat jullie 'm willen bekijken

 • A 7 jaar geleden

  Een outfit die je niet kan beschrijven met woorden. Je kan de kleren enkel laten spreken door ze te dragen!

 • leen 7 jaar geleden

  Ik werk sinds kort in een kantoor en ik vind dat het wel wat minder stijfjes mag en ik zou graag de gene willen zijn die daar verandering in kan brengen A LA MIRANDA HOBBES!!

 • Eisa 7 jaar geleden

  Ik ben sinds 4 maanden trotse mama geworden van Damian en wil mijzelf verwennen met een SATC Miranda outfit en daarmee naar een feest gaan en showen dat ik nog steeds fit & fashionable ben ;-)... Mama's kunnen hoop heel hip in het echt (niet alleen in the SATC) uitzien!

 • Aletta 7 jaar geleden

  Net zo neurotisch, workaholic als Miranda, alleen nog niet zo fashionable!

 • serpil 7 jaar geleden

  echt mooie outfits in warme en aarde tinten vol zelfvertrouwen en subtiel sexi.XOXO

 • roos 7 jaar geleden

  SEX AND THE CITY droom van iedere vrouw zo met je beste vriendinnen over de boulevaard te lopen. mijn moto vooruitzicht deze zomer: zon zee strand fun en boys! MISSING: mode en stijl!

 • Carlijne 7 jaar geleden

  Miranda has it all! Druk sociaal leven, flitsende carrière én een gezin! That's the way to go. Ze laat zich niet gek maken door alle mannen (mensen) die vinden dat ze het wat rustiger aan moet doen, precies the woman I love, en probeer te zijn ;).

 • Ilse 7 jaar geleden

  Waarom ik deze kleding en accessoires zo moeten winnen? Ik denk omdat ik deze kleding super vet vind, en mijn portemonnee het ook heel fijn vind als ik deze spullen niet hoef te kopen!! (A) natuurlijk is sex and the city ook ook super!! =) en de stijl, ja, daar hoef ik natuurlijk niks over te zeggen, dat zie je zelf ook wel =P die is ook super! xx.

 • Jeanine 7 jaar geleden

  Because these things makes me smile....

 • natascha 7 jaar geleden

  Ik heb geen feest , of ander event. Ik vindt gewoon die kleren superleuk ! en zou ze daarom heel graag willen

 • Laura 7 jaar geleden

  Omdat ik hetzelfde sexleven heb als Miranda!! I need clothes for compensation!!

 • kimberley 7 jaar geleden

  omdat ik binnekort een bruiloft heb en het thema is sex and the city en komt dit goed van pas !

 • Djamila 7 jaar geleden

  A girl should be two things: classy and fabulous.

 • amanda 7 jaar geleden

  omdat.... ik binnekort een groot etentje heb met mij familie en die van mijn vriend! en dan moet ik er natuurlijk wel top uitzien!

 • Melissa 7 jaar geleden

  omdat ik zwanger ben en ik NU nog fashionable kleding in mijn eigen maat pas :)

 • Kirsty 7 jaar geleden

  Echt tof! Ik ben nu heel hard aan het studeren voor het halen van mijn propedeuse, haal ik m niet; loop ik een jaar studievertraging op en dat betekent: een jaar extra collegageld, aargh! Veel liever besteed ik mijn geld aan outfits al deze en ga'k daarmee naar SATC 2, maar daar heb ik helaas nu weinig tot geen tijd voor :(

 • Femmigje 7 jaar geleden

  Super tof! Heb net een uitnodiging op de deurmat gevonden voor een bruiloft van mijn amerikaanse vriendinnetje. Met deze outfit durf ik wel voor de dag te komen in de San Diego!

 • Denise 7 jaar geleden

  Very nice! Heb zojuist mijn diploma als directiesecretaresse behaald, begin binnenkort op een leuk kantoortje... Altijd erg spannend, natuurlijk erg zenuwachtig... Lijkt me erg leuk om me zelf eens even goed neer te zetten binnen het bedrijf in deze GEWELDIGE outfit..

 • Inge 7 jaar geleden

  Smart, yes, sometimes cute, but never sexy. Sexy is the thing I try to get them to see me as after I win them over with my personality...and this stuff!

 • Mindel 7 jaar geleden

  Omdat ik net van school af ben en hard aan het sparen ben om naar australië te gaan! Hierdoor moet ik helaas ook wat minder geld uitgeven aan kleren, maar dat is moeilijk daarom verdien ik(al zeg ik het zelf) wel wat leuke nieuwe kleren. En deze zijn helemaal geweldig!!