GEWONNEN: SATC outfit a la Carrie Bradshaw

Gewonnen door Sanne! Sanne had zo een leuke en orginele manier van reageren dat wij haar met kop en schouders boven de andere reacties vonden uitsteken. Gefeliciteerd en heel veel plezier met deze prachtige prijzen! Deze actie is verlopen.

Opgelet: deze maand geven wij fabulous prijzen weg, namelijk vier a la SATC outfits!!! Elke week maak je kans om een outfit te winnen van jouw favoriete karakter. Het enige wat je hoeft te doen is een reactie achter te laten waarom juist jij zou moeten winnen!

Week 4: SATC outfit a la Carrie Bradshaw

Carrie is de echte fashionista van de vier Sex and the City vriendinnen. Haar tijd besteedt ze dan ook het liefst aan shoppen! Carrie's stijl is gedurfd, echt niets is haar te gek. Vooral jurkjes, superhoge hakken en opvallende accesoires zijn kenmerkend voor de look van trendsetter Carrie.

Number one trendsetter

Pilgrim
Armband, Pilgrim
EUR 46,00
(Trendysieraden)


Wit tuniekje met steentjes
EUR 49,00
(Fashionistaz)

Carrera PANAMERIKA 1

 
Zonnebril, Carrera PANAMERIKA 
  EUR 110,00
(Lux Sunglasses)

Turro gris/nero pumps zijkant
Pump met plateau
EUR 115,00
(Bella Bellissima)

Met Daiane
Skinny jeans, Met Daiane
EUR 119,99
(Men At Work)

 Wrangler hemd...
Blouse, Wrangler
  EUR 39.99
(Men At Work)

Mede mogelijk gemaakt door deze webshops (neem snel een kijkje wat ze nog meer hebben):

Bella Bellissima  Trendy sieraden  Fashionistaz  Lux Sunglasses  Men at Work

Reageer en win!

Vertel ons waarom jij als Fashionchick (nog geen lid? meld je hier aan) de SATC outfit van Carrie Bradshaw zou moeten winnen. De Fashionchick met de leukste en meest originele reactie wint deze fabulous outfit en krijgt hem binnen no time op de deurmat vallen. Go... go... go...!

-XOXO- El

Aantal reacties Wil je een reactie geven, maar nog geen Fashionchick? Meld je hier gratis aan!

Deze actie is geldig van 23 t/m 30 juni 2010.

Ps: mocht er een van de bovenstaande producten uitverkocht zijn in de desbtreffende webshop, dan krijgt de winnares een tegoedbon t.w.v. het te winnen product.

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • noelle 6 jaar geleden

  wat geweldig allemaal. het zal me super leuk staan. ik ben er nu al dol op.

 • Anahita 7 jaar geleden

  ze zullen me geweldig staan^^

 • amber 7 jaar geleden

  Haaay ik wil dit dol graag winnen ik ben waanzinnige fan van carrie bradshaw mijn style is totaal afgestemd op de haren ik hoop uit het diepst van me hart dat ik win want dit is mijn droom Veel Liefs Amber

 • kimberly 7 jaar geleden

  I love SATC

 • corine 7 jaar geleden

  hay, Hoop dat ik het win, omdat ik een hele hoge bekeuring heb gekregen en daardoor ook al niet op vakantie kan deze zomer. And i love satc. Misschien dat ik met dit outfit nog de aandacht trek van een leuke man, tenminste nog iets leuks deze zomer. groetjessss xx

 • channel 7 jaar geleden

  hooi, ik ben channel 14jaar. mijn moeder heeft echt een ROT smaak, en zij moet altijd mee winkelen enso. daar woord ik zo gek van, want dat kom ik thuis met kleren uit het jaar 0. toen lied ik dit aan mij moeder zijn en NATUURLIJK vond zij het niks maar toen zij ik als ik nou win mag ik dan voortaan zelf me kleren uit kiezen? zij zij: denk je echt dat je gaat winnen? toen zij ik : ja, zij zij: nou als jij wint vind ik het goed, ga jij er maar ordiner bij lopen hoor. ik pakten en blaadje en lied

 • Sanne 7 jaar geleden

  ik heb een blog/website gemaakt om te laten zien hóe graag ik deze outfit wil winnen! http://satcfashionchick.blogspot.com/ I looove the outfit it's amazing

 • Tessa 7 jaar geleden

  Ik heb al een keer een reactie gegeven maar ik wil deze outfit heel heel graag winnen. ik ben net afgestudeerd als HBO maatschappelijk werkster en ik zou het heel leuk vinden als ik deze outfit aan kan naar mijn diploma uitreiking en natuurlijk kan ik deze outfit meenemen op vakantie naar mijn zonnige vakantie in Turky!

 • Irene 7 jaar geleden

  het is niet kleren maken de man, maar de man maakt de kleren. de winnaar moet de kleren uitstralen. ik zal zeker stralen in deze outfit!

 • Mayke 7 jaar geleden

  Omdat ik een ECHTE Carrie Bradshaw ben natuurlijk! Zou het graag willen winnen om mezelf helemaal sexy te voelen in de outfit! Ik ben student en merk dat de meeste studenten geen smaak hebben, en daar wil IK dus verandering in brengen =)

 • Gianinni 7 jaar geleden

  het is super dat jullie dit doen, en het zou geweldig zijn om dit te winnen. ik zou helemaal uit me dak gaan als ik dit zou winnen, elk meisje die sex and the city heeft gezien zou een outfit willen net zo als Carrie! jullie gaan die persoon die het win dol blij maken.

 • Kyra 7 jaar geleden

  Omdat dit de enige manier is om zo een outfit te kunnen krijgen, omdat dit outfit bijna het 3 dubbele is van mijn salaris!!

 • Miranda 7 jaar geleden

  Omdat winnen de enige mogelijk is om in zo'n uithoek als Delfzijl (Ja,ja, dat lig nog net in Nederland, vlakbij Denemarken.)een mooie outfit te bemachtigen.

 • Kim 7 jaar geleden

  Carrie is geweldig, en haar outfits al helemaal. Ze zijn onbetaalbaar voor mij, maar ze komen recht uit de hemel! ik zou er zo graag een keer bij willen lopen als carrie!

 • luyann 7 jaar geleden

  Kleren maken de man, Maar..... Carrie haar style kleed de vrouw. En dat is waar alle vrouwen voor in de rij staan. En geloof me ik sta als nr 1 in de rij.

 • marissa 7 jaar geleden

  omdat ik de style van Carry helemaal geweldig vind en mij het zelf niet zo goed lukt om kleding zo te combineren dat het er net zo fabulous uitziet als bij Carry.

 • Carmen 7 jaar geleden

  Dit zijn allemaal 'hebbe' dingen en wie wilt zulke mooie 'hebbe' dingen nou niet hebben net zoals Carrie!.. eerlijk is eerlijk dit is gewoon 'hebbe' hebbe' hebbe' !!!!

 • amanda 7 jaar geleden

  omdat ik geen geld heb voor nieuwe kleding en toch graag iets nieuws wil hebben om aan te trekken!

 • Evita 7 jaar geleden

  Het maakt niet uit wie deze outfit zal winnen en dragen, 1 ding, het zal prachtig staan bij elke vrouw, carrie zal met schele ogen kijken hoe mooi wij Nederlandse vrouwen zijn!

 • mirjam 7 jaar geleden

  Omdat ik met deze outfit als sexy mama voor de dag kan komen.

 • Britta 7 jaar geleden

  Ten eerste natuurlijk omdat het de meest fabulous outfit is en ten tweede omdat het een verpletterende indruk gaat maken bij alle sollicitatiegesprekken die ik in het vooruitzicht heb. Mijn huidige contract wordt niet verlengd en in de branche waar ik werk hebben we op dit moment erg last van de crisis en zijn er dus weinig vacatures beschikbaar. Met deze outfit heb ik vast snel een leuke nieuwe baan te pakken...

 • Renée 7 jaar geleden

  WOW Carrie is niet alleen een geweldig mooie vrouw SJP speelt haar rol echt perfect, mijn grootste droom isom te worden als carrie. Toen ik deze film zag ben ik wel vaak jaloers geweest haha! Het is gewoon een super mooie outfit, en te duur om in een keer te kopen. Echt super!

 • Danielle 7 jaar geleden

  Ik moet altijd te ver reizen naar leuke steden om te shoppen! Zodat je al veel geld weg moet gooien aan de trein! En deze oufit is gewoon super! Zou echt super blij zijn als ik het zou winnen!

 • Carlijne 7 jaar geleden

  Prachtige vrouw, prachtige outfit. Daarom!

 • Maria 7 jaar geleden

  Omdat deze outfit ervoor gaat zorgen dat ik eindElijk de motivatie weet te vinden om de laatste kilo's eraf te krijgen!!!