Gewonnen: Rituals pakket voor jou en je moeder

We hebben een leuke winactie op de valreep voor Moederdag. Wij geven namelijk in samenwerking met Rituals speciaal voor Moederdag twee heerlijke cadeaupakketten weg met een totaalwaarde van €71,80. Het leuke is dus dat niet alleen je moeder, maar ook jij zo'n cadeaupakket wint!

rituals

rituals

Rituals is een merk voor mensen die kritisch zijn en de allerhoogste eisen stellen aan de zorg voor zichzelf, voor anderen en hun leefomgeving. Al de producten van dit merk zijn geïnspireerd op authentieke Oosterse rituelen. Rituals maakt ook nog eens gebruik van natuurlijke, duurzame en biologische ingrediënten De producten zijn dierproefvrij en dermatologisch getest. Dat maakt ons groene hart helemaal zen!

reageer en win rituals pakket

Wat moet je doen om twee heerlijke Rituals pakket te winnen? Laat ons weten waarom jouw moeder dit cadeaupakket verdient. Waarom kan zij dit extraatje gebruiken?  Wie weet win je niet alleen voor je moeder, maar ook voor jezelf een fijn Rituals pakket! Duimen maar!

De actie loopt t/m woensdag 9 mei.

rituals producten

Geurstokjes
RITUALS
€22,90

Vloeibare handzeep
RITUALS
€7,90

Mascara
RITUALS
€14,90
Bodycreme
RITUALS
€14,90
Oogverzorging
RITUALS
€26,50
Eau de toilette
RITUALS
€39,90
Lippenstift
RITUALS
€14,90
Oogschaduw
RITUALS
€16,90

Showergel
RITUALS
€8,50

Bedankt voor alle reacties! De winnares is geworden: Charissa. Gefeliciteerd!

liefs, Amanda Schothorst

Amanda Schothorst

Reageer

  Log in om te reageren
 • Eugenie 5 jaar geleden

  Gefeliciteerd zeg (:

 • Ilse 5 jaar geleden

  Gefeli Charissa :)

 • Margreth 5 jaar geleden

  Beetje laat, maar gefeliciteerd, Charissa!

 • Jantine 5 jaar geleden

  Mijn mam verdient dit om ze altijd voor me klaar staat. Na de scheiding van mijn ouders hebben we een hele zware periode gehad door alle nare ervaringen in mijn jonge jaren. Mijn moeder steunt me door dik en dun en zorgt er voor dat ik hier helemaal zelf uit kan komen! Ze is zelfs met buitenshuis werken gestopt om er meer voor haar kinderen te zijn. Ook gaat ze iedere dag in bad vanwege de reuma die ze heeft en daarom zou dit een extra lekker effect geven. Het lekkere warme water wat goed is voor de spieren met een lekker luchtje tijdens en na het badderen!

 • Ilse 5 jaar geleden

  Mijn (stief)moeder verdient dit omdat ze altijd voor me klaarstaat. Ze heeft een heel moeilijke tijd achter de rug (hartaanval) dus zou dit een heel leuke verassing zijn voor dr.

 • Iris 5 jaar geleden

  Waarom mijn moeder een ritual pakket verdient. Omdat ze volgende maand jarig is en helaas is ze dan 3 weken op vakantie naar Aruba. Dus ik kan haar op die dag helaas niet feliciteren met haar 59 verjaardag. Vind het wel leuk dat als ze daar zit , dat ze toch iets heeft wat erg lekker ruikt . Maar het is ook weer een manier om aan mij en mn broer te denken. En wie wil niet lekker ruiken het is erg warm in Aruba. Dus de producten komen goed van pas :)

 • Ootie 5 jaar geleden

  Omdat ze een beetje vergeetachtig wordt en dan zijn geuren erg belangrijk...ze verdient het gewoon.

 • Mrn 5 jaar geleden

  Omdat mijn mama awesome is.

 • Suzanne 5 jaar geleden

  Mijn moeder verdient dit pakket omdat ze een topwijf is! Ze heeft het niet makkelijk, ze werkt te hard en het is nu tijd voor ontspanning en geluk. Ik gun haar van harte dat ze heerlijk met Rituals kan genieten in haar nieuwe badkamer.

 • Claudia 5 jaar geleden

  Heerlijk cadeau waarmee ik mijn moeder echt een plezier doe en waar ze iedere dag van kan genieten!

 • Kristel 5 jaar geleden

  Omdat ik mijn mamma al heel lang niet meer gezien heb! Kan ik het misschien een beetje goed maken als ik met zo'n lekker pakket aankom:-) En ze verdiend het zo, kan ze zich lekker verwennen. Ze vind Rituals geweldig maar koopt het nooit voor zichzelf. Dus dit is een actie die precies bij ons past!

 • Sabine 5 jaar geleden

  Omdat zij zichzelf nooit verwent - en ik dat graag bij deze wél wil doen.

 • Eline 5 jaar geleden

  aaaaaah, echt vet als ik dit zou winnen. Mijn moeder koopt altijd wat bij de rituals, dit zou ze echt leuk vinden. En ik natuurlijk ook haha! :)

 • hellen 5 jaar geleden

  Mijn moeder is snel tevreden, en daarom wil ik haar eens verwennen met een lekker pakket, net iets anders dan anders.

 • Moosje 5 jaar geleden

  mijn (schoon)moeder is sinds jaar en dag mijn stille veilige achterwacht ! daarom gun ik haar een relaxe dag met deze mooie producten..

 • Marian 5 jaar geleden

  Mijn moeder wordt 90 jaar 18 juni, woont in een verzorgingstehuis, maar ik wil dat ze lekker ruikt als ik kom en ik zelf ook natuurlijk dus winnen is voor ons beide want ik ben ook moeder is leuk en lekker

 • manon 5 jaar geleden

  Rituals is gewoon heerlijk; een verwennerij. Een verwennerij wat mijn mama verdiend voor moederdag, net als vele andere moeders dat ook verdienen.

 • B. 5 jaar geleden

  Omdat zij de liefste, leukste, knapste en beste moeder voor ons is, Ze denkt eerst aan andere, probeert altijd te helpen, ook al valt dat voor haar niet altijd mee . maar ze probeert het toch.. Staat altijd klaar voor iedereen. Kortom ze is gewoonweg voor ons het wat wij maar kunnen wensen

 • bibi 5 jaar geleden

  mijn moeder is de liefste mamiwatseeeee van the world!..alleen moet ze meer aan haar zelf gaan denken, dan alleen haar gezin. daarom verdiend ze dit super pakket. haar eigen quality time met rituals!..she needs/deserve that!^^

 • Amy 5 jaar geleden

  Haar 10-jaar lange relatie is net uit en we moeten volgende week verhuizen naar een klein rijtjeshuis, aangezien we al een paar maanden bij familie inwonen. Ze heeft een lange tijd in een dip gezeten en heeft alles nu eindelijk weer een beetje op een rijtje voor haarzelf. Ze is er altijd voor me geweest, hoe vreselijk ik me ook voelde of ik erg ik me ook tegen haar hebt gedragen. Ze steunt me al 2 jaar in mijn depressie en andere ziektes en blijft altijd positief, hoe erg de situatie ook is. Ik weet dat ze een enorme fan van Rituals is, en hier ook heel erg blij mee zal zijn. Het is 3 dagen eerder haar verjaardag, en ze verdient dit echt. Natuurlijk gun ik het èlke moeder hier, echt waar. Maar ik denk dat iedereen het haar eigen moeder toch wel het meeste gunt haha.

 • Faatima 5 jaar geleden

  Mijn moeder verdient dit Rituals pakket omdat het de liefste en beste moeder en vriendin is van de hele wereld. zij heeft mij vanaf kleins af aan alleen grootgebracht in moeilijke en leuke tijden. Dat vergt heel veel daarbuiten staat zij altijd klaar voor anderen zelfs op haar eigen verjaardag! Daarom gun ik haar met al mijn liefde dit pakket. Waar zij ook baat bij heeft en ongetwijfeld erg blij mee zal zijn.

 • Marjolein 5 jaar geleden

  Mijn moeder is gewoon de beste! Daar is geen ander woord voor.

 • Ilse 5 jaar geleden

  Ik gun dit mijn moeder omdat ze de liefste is, Vanaf de dag dat ik haar buik zat was er al een verbintenis. Mijn ouders zijn degene die mij leven hebben gegeven, Zonder mijn moeder had ik dit stukje niet eens geschreven. Ik ben erg dankbaar wat ze allemaal voor me doet, En daarom verdiend ze ook cadeautjes in overvloed. Mijn moeder is een ontzettend lieve vrouw, Die ik altijd als mijn grote voorbeeld beschouw. Ze is er altijd voor mij, waar en wanneer maakt niet uit, Nee ze zorgt echt heel goed voor haar (niet meer zo kleine) spruit ;-) Toch zit het haar niet altijd mee, En dat bracht me op dit goeie idee. Ik ga voor haar een mooie prijs winnen, door een mooi gedicht te verzinnen!

 • Boutaina 5 jaar geleden

  Mijn moeder verdient een rituals pakket vanwege haar geweldige gevoel voor humor(dat alleen ik begrijp), haar hart van goud (dat gevuld is met liefde), haar prachtige lach (dat bij het zien mijn hele dag goed maakt), haar confronterende eerlijkheid (dat me van veel fouten heeft weerhouden), haar heerlijke kookkunsten (dat m'n buikje bijna dagelijks heerlijk doet vullen) en natuurlijk omdat ik onwijs veel van haar hou! ♥

 • Tmara 5 jaar geleden

  Omdat we eigenlijk nooit aan kados doen tijdens gekke dagen wil ik dat dit jaar wel doen. Na we bijna mijn zus(dochter) zijn verloren wil ik haar laten zien hoe blij ik ben met zo een sterke moeder