Gewonnen: Nickelson jas en t-shirt

Would you become the next miss Nickelson? Dat kan jou deze maand zomaar overkomen! Wij mogen namens Nickelson een fantastische prijs weggeven. Via onderstaande button maak jij deze maand kans op de Nickelson navy jas Messina en het white Oulaya t-shirt t.w.v. €329,90! De jas Messina is een glanzende, gewatteerde jas met grote afneembare bontkraag en een gesmockte taille die mooi is afgewerkt met een riem. Het Oulaya t-shirt is voorzien van een artwork in strass steentjes en een speelse rimpeling op de mouw. Deze kledingstukken zijn afkomstig uit de nieuwe Miss Nickelson kledinglijn die zich richt op de modebewuste en stijlvolle vrouw die gaat voor een exclusieve en rijke uitstraling.

Nickelson

nickelson online shop

Draag jij Nickelson, dan draag je hoogwaardige kwaliteit! Op de zeer overzichtelijke online shop van Nickelson kun jij de gehele women collectie vinden. Nickelson heeft niet zomaar warme kwalitatieve jassen. Nee, zij richten zich écht op de classy vrouw door de kledingstukken af te maken met mooie details zoals studs, diamanten, gespen en luxe badges. En uiteraard heeft elke jas de enige echte Nickelson look door de afneembare kragen en grote capuchons waarbij bont een terugkerend elemenent is. Het is zeker een aanrader om snel een kijkje te nemen in de Nickelson online shop.

SCHRIJF JE IN EN WIN

Wil jij kans maken op de Nickelson jas en het t-shirt? Meld je dan via de onderstaande button aan voor zowel de nieuwsbrief van Fashionchick als die van Nickelson. Misschien ben jij straks de gelukkige winnares van deze fantastische kledingstukken! Laat ons ook weten wat jij vindt van deze webshop.

Love & Win

De actie loopt t/m 31 oktober 2012

voeg toe aan mijn favorietenVoeg Nickelson toe aan je favoriete webshops op Fashionchick.

Gefeliciteerd!! De Nickelson jas en t-shirt is gewonnen door Mariska.

liefs, Stefanie Kasdiran,