Winnen

Gewonnen: Michael Kors shopper t.w.v. €195,- bij de Bijenkorf

Marlies, 14 september 2013

Gewonnen: Michael Kors shopper t.w.v. €195,- bij de Bijenkorf

Advertorial

De vrouw met een tassen-tic heeft één kindje dat niet in haar collectie mag missen. Die musthave kun jij winnen! Samen met de Bijenkorf laten wij een bag addict die perfecte beige Michael Kors shopper t.w.v. €195,- aan haar verzameling toevoegen. Sounds good, right?

michael kors

DE Bijenkorf ONLINE SHOP

Beroemd en berucht om acties als de Drie Dwaze Dagen; de Bijenkorf is hét warenhuis dat garant staat voor pure luxe! Je hebt hier heerlijke shop-in-shops van Topshop, Louis Vuitton en MAC. Maar je kunt er ook terecht voor bijvoorbeeld Rituals en SuperTrash. Online blader je door alle luxe merken, droom je weg of shop je je wish list bij je lievelingsmerk. Michael Kors is voor tassenliefhebbers één van de mooiste namen. Het simpele, klassieke en toch altijd een tikje sexy stijltje van Kors mengt in veel verschillende looks. Een item - lees beige shopper - van Michael maakt zeker je tassen-arsenaal compleet.

MICHAEL KORS SHOPPERS

Michael Kors shopper

Michael Kors shopper
DE BIJENKORF
€195,00

Michael Kors shopper

Michael Kors shopper
DE BIJENKORF
€195,00

Michael Kors shopperMichael Kors shopper
DE BIJENKORF
€195,00

Gewonnen: Michael Kors shopper t.w.v. €195,-

Wil je kans maken op deze Michael Kors shopper t.w.v. €195,- van Bijenkorf? Laat dan nu een reactie achter waarom jij deze tas niet kunt missen. Meer kans maken? Deel dan dit artikel op Facebook. Wie weet slinger jij dan deze winter een echt Kors over je schouder.

Gefeliciteerd Merle! Jij bent de winnares van de Michael Kors shopper t.w.v. €195,-. 


liefs, Marlies Bax,

Lees meer