Winnen

Gewonnen: Michael Kors horloge t.w.v. €239,- bij Siebel

Helen, 01 augustus 2013

Gewonnen: Michael Kors horloge t.w.v. €239,- bij Siebel

Arm party... ring party...ear party. Het is een groot feest in de magische wereld van de sieraden dit seizoen! En het feest is nog lang niet ten einde want deze maand geeft Siebel een Michael Kors horloge weg t.w.v. maar liefst €239.-. Kom jij altijd te laat? Zorg dan dat je nu mee doet met de Love & Win actie van Fashionchick en Siebel. Wie weet ben jij straks een van de gelukkige eigenaren van deze te gekke prijs en kom je op iedere meeting in ieder geval fashionably late.

Siebel
siebel online shop

Bij Siebel kun je terecht voor subtiele accessoires of ware eyecatchers. Met een breed assortiment aan oorbellen, ringen, armbanden, kettingen en horloges kun je de shop van Siebel niet met lege handen verlaten. Naast Michael Kors vind je hier sieraden van bekende fashion- en betaalbare luxemerken zoals Buddha to BuddhaDKNYSuperTrash en Diesel. De gratis verzending in een luxe cadeauverpakking maakt het feest helemaal compleet!

gewonnen: Michael Kors horloge t.w.v. €239,- BIJ siebel!

Wil je kans maken op een Michael Kors horloge t.w.v. €239,- bij Siebel? Klik dan op de onderstaande Love & Win button. Hiermee maak je een Fashionchick profiel aan of log je in met je bestaande account. Daarna wordt Siebel automatisch aan je favoriete shops toegevoegd en ontvang je van ons een mail waarmee jouw deelname wordt bevestigd. Wij zijn erg benieuwd wat jij van de webshop vindt en waarom jij zou moeten winnen! Laat het ons weten via een reactie.

Gefeliciteerd Eva met het winnen van het Michael Kors horloge t.w.v. €239,- bij Siebel!

liefs, Helen ,

Lees meer