GEWONNEN: Lief festival tickets

Gewonnen door Stephanie en Iris. Deze actie is afgelopen.

Traditiegetrouw wordt in het eerste weekend van september het begin van het einde van het festivalseizoen ingeluid met Lief festival. Op zaterdag 3 september 2011 is het recreatiegebied Strijkviertel in Meern het toneel van een festivalterrein dat alle elementen bevat om de naam 'Lief' te dragen. Het festival is namelijk niet bijster groot en is opgesplits in verschillende kleine area's, zowel in de buitenlucht als in tenten. De line up is een goede afwisseling van bekende namen en grote talenten in de techno- en housescene.

Spreekt dit jou allemaal wel aan? Onderaan dit artikel geven wij 2x2 kaarten weg voor het Lief festival! Heb je al kaarten, of weet je zeker dat je wint, en weet je nog niet wat je aan moet? Bekijk dan de festivallooks die wij voor je uitzochten, aangepast op het weertype! Je weet het immers nooit in Nederland...

Win Lief festival kaarten

Rainy weather proof

Awakenings Festival, Extrema Outdoor en ook jij kan vast wel een paar festivals noemen waar het dit jaar heeft geregend. Regenlaarzen waren dan ook een vaak gespot schoeisel op de gras/moddervelden van deze festivals. Een hoed erbij om je kapsel enigzins te redden en je bent rain proof.

Hoed festival
Festivalhoed
  €29,95
(ModeMusthaves)
Shirt Kate Moss
Shirt, Eleven Paris
€39,95
(Label 54)
Wildflower festival boots
Regenboots, Wildflower
€59,50
(Nelly.com)

sunny weather proof

Onder het motto: je weet maar nooit! Wishful thinking: het wordt heel warm en dus wil je een zonnebril, sandalen en iets luchtigs zoals een jurkje op jumpsuit. Kleine kanttekening: jumpsuits zijn niet heel handig op het toilet, maar winnen het wat mij betreft van de opwaaiende jurkjes.

Sandalen
€64,99 €35,74
(3Suisses)

Muubaa leren jas

Jumpsuit, Rodni
€60,95
(Nelly.com)

Ray Ban wayferer zonnebrilWayfarer, Ray Ban
€134,95
(Kolibrishop)

dutch weather proof

En dan heb je nog het er-tussen-in-weer, vaak gezien in Nederland. Weersvoorspellingen als: het gaat regenen, maar de zon kan ook gaan schijnen. Het wordt warm of koud. Dan ga je toch liever voor een lange jeans, laarsjes en om het casual een beetje te doorbreken een opvallende top en grote sieraden.

Kimono jasje TopshopKimonojasje, Topshop

£42.00

(Topshop.com)
Muubaa leren jasSkinny jeans, Esprit
€69,95 €41,95
(Zalando)
Muubaa leren jasBoots, Asos
€102,56
(Asos.com)

win 2X2 kaarten lief festival

Wil jij kaarten winnen voor het Lief festival op zaterdag 3 september 2011? Geef dan hieronder je reactie, mét motivatie, op de vraag:

"Wie zou jij het allerliefst meenemen naar Lief festival?"

Actievoorwaarden:
- Minimale leeftijd is 18 jaar
- Looptijd van deze actie is zondag 07-08-2011 t/m 21-08-2011
- Winnaars ontvangen persoonlijk bericht en worden bekend gemaakt op deze pagina
- Gewonnen tickets zijn persoonlijk en niet inwisselbaar voor geld
- Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd

Succes!

liefs, Elise van Mechelen

Elise van Mechelen The shoe must go on

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • Suzan 5 jaar geleden

  :D

 • Gaya 5 jaar geleden

  Ik zou het allerliefst mijn lieve vriendje willen meenemen naar Lief Festival natuurlijk!

 • Uglietje 5 jaar geleden

  Poepoe nog niet 1 festival bezocht. Zou ik mogen winnen vanwege die reden?

 • Milou 5 jaar geleden

  Lieve chicks of fashion. Graag zou ik mijn liefste meenemen naar Lieffestival omdat we vorig jaar elkaar al erg lief vonden op dit allerliefste festival maar toen konden we nog niet elkaar liefjes zijn. Nu bijna een liefjaar verder en nog steeds verliefd zou ik graag met hem dit festival nog eens als officiele liefdes samen overdoen :)

 • marloes 5 jaar geleden

  LIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEFFFFFFFFFFFFFFF <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3, daar wil ik al zo lang ZOOOO graag naar toe. Dat wordt echt een feestje! Please let me go, dan show ik m'n gekste moves :-D

 • Rosemary 5 jaar geleden

  Oh leuk!!die kaartjes geef ik aan mijn liefste zoon dan kan hij zijn liefste meenemen.

 • Michael 5 jaar geleden

  Zo veel krulletjes op ons kussen kriebelen in mijn gezicht. Marmotje, doe je ogen maar open. Vandaag wordt een Lieve dag, speciaal voor jou.

 • Noortje 5 jaar geleden

  jippie!!! kaartjes voor Lief Festival! Helemaal leuk. Ik wil ze graag winnen omdat ik gewoon zin heb ik een leuk feest en ik me lieve vriendinnetje mee mag nemen.

 • joyce 5 jaar geleden

  Ik neem het allerliefst mee naar Lief Festival: mijn geheime LIEFde (huidig: 'goede' vriend), die ik daar maar eens moet gaan vertellen dat het wat mij betreft (best wel heftige) verliefdheid is.....

 • Lara 5 jaar geleden

  Joehoee! Ik neem mijn lieve zus mee, ik ga namelijk nu even door een kut tijd heen maar ik belde haar laatst best wel laat op en ze kwam nog naar me toe om me een knuffel te geven. Vond ik zo lief! Dus nu wil ik haar graag meenemen naar LIEF! Kan ik wat terug doen en geeft mij een beetje afleiding.

 • daniela 5 jaar geleden

  Ik neem me, myself and I mee ;) Daarmee kan ik alle kanten op, hoef ik nergens rekening mee te houden en gaan we onze eigen weg... Wij houden van alle muziekstijlen en van alle mensen die lief zijn voor ons! ( Stiekem zou ik mn broertje ook willen meenemen omdat wij het beste party-duo aller tijden zijn!)

 • Sam 5 jaar geleden

  Mn nieuwe Jimmy Choo & Hunters regenlaarzen! LOVE THEM! En met het weer van de afgelopen weken kan ik ze vast wel aan :) Natuurlijk mag ook mn BFF niet ontbreken aan deze leuke pardieee ;)

 • sofie 5 jaar geleden

  Ik zou mijn moeder mee nemen. Buiten het feit dat ze naturulijk de allerliefste is, is ze ook nog soepel in de heupen. Ik zou haar graag aan iedereen voorstellen en tot in de laatste uurtjes blijven dansen.

 • tesse 5 jaar geleden

  Mijn vriendinnen, het liefst allemaal, dus dat wordt loten!

 • Shanna 5 jaar geleden

  Mijn allerliefste zusje Simoon, we hebben afgelopen jaar onze moeder verloren en zijn alleen maar meer naar elkaar toe gegroeid. We huilen en lachen wat af. Met haar op dit festival wordt het zeker een leuke dag!

 • Natalie 5 jaar geleden

  Ik zou mijn beste vriendin Meike meenemen; om haar te verrassen. Ze is mij ontzettend lief, juist omdat ze zo lief is voor iedereen om haar heen, zelfs voor mensen die ze niet kent! Zij zal zich dus helemaal thuis voelen op het Lief festival!

 • Chanel 5 jaar geleden

  Mijn vriendje, omdat we echt een dagje samen weg verdienen!

 • Jasmina 5 jaar geleden

  ik zou me nicht meenemen, want we zijn als zussen voor elkaar, we steunen elkaar door dik en dun, regen en zonneschijn, ^_^ en ik wil heel graaf deze ervaring met haar delen....

 • Geliza 5 jaar geleden

  Ik wil mijn vriendin Leyla Liefjes (jajaja zo heet ze echt!) meenemen... Zij heeft een zware periode achter de rug en wij zijn dol op techno dus even los gaan en alles vergeten, is erg fijn na een zware periode!

 • Dominique 5 jaar geleden

  Mijn beste vriendin wil ik graag verassen! Ze komt terug van een jaar stage en school in NewYork. Het is een leuk thuiskomen kado toch.. We missen elkaar ontzettend en ben blij als ze weer terug is, geen enkel feestje is hetzelfde zonder haar en zeker lief niet!

 • Chantal 5 jaar geleden

  Met al mijn liefde zou ik mijn liefste maatje Danielle meenemen! Zij wilt daar haar verjaardag vieren dus dit is een mooi cadeau en het festival is een fantastisch afscheid voor ik een jaar naar het buitenland vertrek!

 • Annefleur 5 jaar geleden

  mn beste vriendinnetjes Demi en Sharon omdat ik ze al 2 maanden niet heb gezien. lekker gek doen en elkaar verrassen!

 • Stephanie 5 jaar geleden

  Ik zou mijn vriendinnetje Rianne meenemen! Waarom? Omdat zij al 20 jaar mijn beste vriendin is en wij nooit weten wat we elkaar moeten geven voor onze verjaardag. Ik weet wel zeker dat zij dit een heel mooi cadeau zou vinden! (en ik ook natuurlijk hihi)

 • Myriam 5 jaar geleden

  Mijn liefste vriendinnetje Wendy, omdat ik met niemand zo lekker kan staan swingen en gek doen als met haar!

 • Jody 5 jaar geleden

  Zonder enige twijfel, neem ik mijn vriendin mee! Zij is enkele weken geleden opgenomen omdat het niet goed met haar leek te gaan! Doordat sommige vriendinnen haar niet begrijpen, zit ze nu nog dieper in de put. Ik wil haar nu verrassen en laten zien dat ik er voor haar ben!