Gewonnen: kaarten openingsfeest Amsterdam Fashionweek

Wil jij samen met ons en Styletoday de officiële opening van Amsterdam Fashion Week vieren? Dat kan! Samen met Styletoday geven wij 1 x 2 kaarten weg voor het openingsfeest van Amsterdam Fashionweek.

amsterdam fashionweek

Officiële opening van Amsterdam Fashion Week

Ben jij altijd op de hoogte van de laatste mode en beauty trends? Dan ken jij de site Styletoday natuurlijk allang! Mocht je de site niet kennen, neem dan eens een kijkje en wie weet staat deze binnenkort tussen jouw favorieten. Je kunt hier namelijk elke dag terecht voor kledingadvies aangepast op het weerbericht. Maar ook welke kapsels deze winter helemaal hot zijn en hoe je deze zelf gemakkelijk kunt creëren. Handig!

Als één van de grootste mode & beauty nieuwssites is het dan ook niet zo gek dat Styletoday dit jaar samen met Amsterdam Fashionweek het officiële openingsfeest organiseert. Het openingsfeest vindt plaats op 21 januari in Amsterdam en belooft een exclusief feest te worden met alle grote namen uit de Nederlandse fashionscene, BN'ers en pers (waaronder Fashionchick).

what to wear: amsterdam fashion week party 

Oorbellen Mippies
MIPPIESWEBSHOP.COM
€60,00

Vero Moda top
WELIKEFASHION.COM
€24,95

Blazer SuperTrash
ZALANDO
€114,95

Skinny jeans glanzend SuperTrash
MY FAVO STYLE
€99,95

Handgemaakte ring
9 STRAATJES ONLINE
€29,50

SuperTrash sterrenprint jurk
SUPERTRASH

€79,95

High heels paars
DIEWILIKHEBBEN.COM

€69,95

Revlon rode lippenstift

WEHKAMP

€10,50

Pieces clutch
NELLY.COM

€34,90

Reageer & win kaarten AFW openingsfeest

Wil je erbij zijn en kans maken op 2 kaartjes? Laat ons weten waarom en wat jouw smashing outfit dan zal zijn! Om te reageren moet je lid of ingelogd zijn, nog geen lid? Log hier in of meld je gratis aan (via facebook).

Gewonnen door Debbie.

liefs, Ellen Snijder, FashionOPPERchick!