Gewonnen: Havaianas slippers t.w.v. €80,- op Slipperwebshop

"Walk in style" is de slogan van Slipperwebshop. Wie wil dat nou niet? In samenwerking met Slipperwebshop mogen wij deze maand iemand héél blij maken met een paar Havaianas slippers t.w.v. €80,-.Deze gepimpte Havaianas worden gedragen door veel celebs en zijn helemaal hot. Wat je moet doen om dit te winnen vind je hieronder. Dus lees maar snel verder! Let op: Deze prijs is alleen beschikbaar in maat 37 en 38!

Slipperwebshop

Slipperwebshop

Slipperwebshop is sinds februari 2008 online te vinden en uitgegroeid tot de grootste slipperwebshop van de Benelux. Deze webshop heeft zo'n grote passie voor slippers dat ze altijd de leukste modellen en merken op hun site hebben staan. Zij bieden de meest fashionable merkslippers en pantoffels van dit moment en hebben merken als Havaianas. Reef, Ipanema, dr. Scholl en Birckenstock. Zo slaag je natuurlijk altijd!

LOVE & WIN Havaianas t.w.v. €80,-

Wil je kans maken op deze bijzondere slippers en heb jij maat maat 37 of 38? Klik dan op de onderstaande Love & Win button. Hiermee maak je een Fashionchick profiel aan of log in met je bestaande account. Daarna wordt Slipperwebshop automatisch aan je favoriete shops toegevoegd en maak je kans op deze té leuke prijs! Laat natuurlijk ook even een leuke reactie achter onder dit artikel. Let's pray!

Love & Win

Bedankt voor de leuke reacties! De winnares van de Havaianas is Shirley!

liefs, Fleur van Schaik, Shop until you drop!