Gewonnen: Goodiebag van WeAreLabels t.w.v. €500.-!

Kleine, exclusieve en internationale modemerken tegen een betaalbare prijs, dat is waar WeAreLabels voor staat. In samenwerking met WeAreLabels mogen wij namelijk een goodiebag t.w.v €500,- weggeven! Wil je weten hoe je dit verrassingspakket kunt winnen? Lees dan hieronder hoe je kans maakt.

Schrijf je in & Win: goodiebag van WeAreLabels

WeArelabels online shop

WeAreLabels wordt gerund door vier ambitieuze dames die allemaal een passie voor mode en een feilloos gevoel voor stijl hebben. Zij reizen heel Europa door, op zoek naar de betaalbaarste pareltjes. De kracht zit 'm juist in een pre-selected collectie van gevestigde en jonge designers. Mooie merken die niet overal te koop zijn - handpicked voor modeliefhebbers zoals jij. Eigenzinnig. Stijlvol. Betaalbaar. Tussen dit rijtje vind je onder andere merken als Just Female, Minimum, Nümph en Marie-Sixtine. Klinkt goed hè?

SCHRIJF JE IN EN WIN

Wil jij kans maken op de goodiebag van WeAreLabels vol verrassingen én t.w.v. €500.-? Meld je dan via de onderstaande button aan voor zowel de nieuwsbrief van Fashionchick als die van WeAreLabels. Misschien ben jij straks de gelukkige winnares van dit supervolle pakket! Laat ons nog even weten wat jij vindt van deze webshop.

Gefeliciteerd! De gelukkige winnares van de goodiebag is Kimberley. Enjoy!

voeg toe aan mijn favorietenVoeg WeAreLabels toe aan je favoriete webshops op Fashionchick.

liefs, Fleur van Schaik, Shop until you drop!