Gewonnen: Fashionchick EK shirts

"Wij willen Oranje supporten in stijl!" zeiden veel vrouwen in onze EK poll en zij kiezen dus niet zomaar voor iets oranjes. Goed om te weten, want samen met FAN Girls hebben wij een Special Edition T-shirt collectie gemaakt. Je maakt nu kans om dit I Love Holland shirt te winnen voor jezelf en twee vriendinnen. Juich Nederland in stijl het EK door!

fangirls fashionchick EK shirt

Fashionchick & FAN Girls love holland

Eindelijk is er een mooi getailleerd EK shirt van een uitstekende kwaliteit die daardoor heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt. Het pailletten hartje in oranje, neon oranje (bekijk deze zomertrend) en rood, wit, blauw maakt hem helemaal af. Het I Love Holland EK shirt is makkelijk te combineren met bijvoorbeeld een ripped jeans shortje en All stars voor een stoere, zomerse look. Maar je kunt hem ook dragen met een eenvoudige zwarte taillerok en high heels. Hoe het idee voor een EK shirt onstaan is, lees je in de EK editie van ons online magazine.

Reageer & win

Wat moet je doen om het EK shirt voor jou en je vriendinnen te winnen? Laat ons weten wat je leukste EK moment is. Met wie ga jij het kijken en waarom wil jij het EK shirt winnen voor je vriendinnen? Wie weet win je dus niet alleen voor twee vriendinnen, maar ook voor jezelf een fijn EK shirt! Duimen maar!

Bedankt voor alle reacties! De EK shirts zijn gewonnen door Marlous. Gefeliciteerd!

Wil jij ook kans maken op mooie prijzen van FAN Girls, ga dan snel naar de FB pagina en like FAN Girls en kijk op de website www.fangirls.nl voor de winactie.

liefs, Ellen Snijder, FashionOPPERchick!