Gewonnen: Fashionchick EK shirts

"Wij willen Oranje supporten in stijl!" zeiden veel vrouwen in onze EK poll en zij kiezen dus niet zomaar voor iets oranjes. Goed om te weten, want samen met FAN Girls hebben wij een Special Edition T-shirt collectie gemaakt. Je maakt nu kans om dit I Love Holland shirt te winnen voor jezelf en twee vriendinnen. Juich Nederland in stijl het EK door!

fangirls fashionchick EK shirt

Fashionchick & FAN Girls love holland

Eindelijk is er een mooi getailleerd EK shirt van een uitstekende kwaliteit die daardoor heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt. Het pailletten hartje in oranje, neon oranje (bekijk deze zomertrend) en rood, wit, blauw maakt hem helemaal af. Het I Love Holland EK shirt is makkelijk te combineren met bijvoorbeeld een ripped jeans shortje en All stars voor een stoere, zomerse look. Maar je kunt hem ook dragen met een eenvoudige zwarte taillerok en high heels. Hoe het idee voor een EK shirt onstaan is, lees je in de EK editie van ons online magazine.

Reageer & win

Wat moet je doen om het EK shirt voor jou en je vriendinnen te winnen? Laat ons weten wat je leukste EK moment is. Met wie ga jij het kijken en waarom wil jij het EK shirt winnen voor je vriendinnen? Wie weet win je dus niet alleen voor twee vriendinnen, maar ook voor jezelf een fijn EK shirt! Duimen maar!

Bedankt voor alle reacties! De EK shirts zijn gewonnen door Marlous. Gefeliciteerd!

Wil jij ook kans maken op mooie prijzen van FAN Girls, ga dan snel naar de FB pagina en like FAN Girls en kijk op de website www.fangirls.nl voor de winactie.

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Reageer

  Log in om te reageren
 • Ike 5 jaar geleden

  Mijn leukste ek moment is dat ik de eerste ek wedstrijd had gekeken met al mijn vriendinnen en dat we wilden gaan bbq-en maar helaas viel dit laatste in het water door de regen! Dus lieten we lekker eten bezorgen! We hadden veel gelachen!:)

 • Loesjee 5 jaar geleden

  leuke shirtjes! mijn leukste moment was, toen we de televisie buiten hadden gezet en met mijn beste vrienden en vriendinnen. dat was echt super gezellig! met veel snacks, gelachen en vrolijkheid heb ik de avond door gebracht, en natuurlijk ook met de tv, hahahah. hopelijk doen we dit jaar nog een keer, hopelijk zitten we zo ook met de finale! hahah xxxxx

 • Margreth 5 jaar geleden

  Gefeliciteerd Marlous!

 • Lindy 5 jaar geleden

  Wij kijken met de meiden gezamenlijk in de kroeg de kids zijn dan onder gebracht zodat we hard kunnen juigen !!!

 • Sandra 5 jaar geleden

  Hoewel we gisteren verloren hebben, heb ik er nog steeds enorm veel vertrouwen in. Zowel Duitsland als Portugal speelde verschrikkelijk dus die kunnen we makkelijk verslaan. Woensdag komen mijn vriendinnen bij mij kijken. Ik heb ze verplicht om iets oranjes aan te doen maar daar hadden ze niet zo'n zin in. Met deze shirts kan ik ze verplichten. Mijn mooiste herinnering was eigenlijk van het WK van vorig jaar. We waren in Griekenland en gingen steeds naar hetzelfde cafeetje de wedstrijden kijken. Het was super gezellig en iedere wedstrijd kwamen er steeds meer Nederlanders. Nadat we de halve finale hadden gewonnen liepen we met zo'n 50 mensen een optocht in het stadje. Het was super gezellig en super leuk. Iets om nooit te vergeten.

 • Vivianne 5 jaar geleden

  Mijn leukste EK moment(en) is dat ik mijn moeder in de wedstrijd op zag gaan en meeleven: heen en weer , wegkiken, opsringen, juichen enz.....op een manier die je niet achter haar had gezocht...wat zou ik dat nog graag eens zien, helaas gaat dat alleen maar meer in gedachte, want ze is overleden...ze kijkt vast over m'n schouder mee. En ongescht hoe ver ze komen...wij houden toch van holland! 1 shirt gaat naar m;n vriendin die naar Ierland is geemigreerd en de andere naar Noorwegen: kunnen ze mooi kleur bekennen!

 • Anke 5 jaar geleden

  Mijn leukste EK moment was met mijn vriend, schoonzus en zwager toen we in de stad gingen kijken en het eerste doelpunt viel. De hele kroeg begon te juichen en te zingen en dat gaf zo'n positieve energie!! Echt kicken!!

 • Cheyenne 5 jaar geleden

  Mijn leukste ek moment van dit jaar was bij de oefenwedstrijd tegen noord-ierland in de Arena. Ik was bij deze wedstrijd met 3 vriendinnen en wij hebben het leuk gehad. Wij hebben al helemaal de oranje gekte. Daarom willen wij heel graag deze shirtjes winnen om nog meer leuke momenten mee te maken terwijl wij helemaal bij het nederlandse elftal horen en er toch nog leuk uitzien.

 • Marjolein 5 jaar geleden

  Een goede vriendin van mij heeft binnenkort een housewarming tijdens een wedstrijd als Nederland moet spelen! Ik en een paar andere meiden hebben besloten om eerder te komen, zodat we samen de wedstrijd kunnen kijken in haar nieuwe mooie huisje :) Het leuke is, dat zij ook fan is van Fashionchick en laatst zei dat ze deze shirts zooo ontzettend leuk vond! Het zou daarom echt super gaaf zijn om deze shirts te winnen :) Ik vind ze namelijk ook gewoon super mooi!

 • Kelly 5 jaar geleden

  Mijn mooiste EK moment moet denk ik nog komen, aangezien Nederland kampioen gaat worden! Ik ga de wedstrijden kijken met vriendinnen natuurlijk. Waarschijnlijk het merendeel in de stad, maar we zullen ook gaan afwisselen bij de diverse meiden thuis, lekker drankje en bitterballetje erbij! Wat zou er dan leuker zijn om samen met alle meiden in dezelfde t-shirts in de stad ons elftal aan te moedigen?! Dan vallen we in elk geval wel op!

 • Meguda 5 jaar geleden

  Het EK van 2000. De eerste keer dat het echt tot me doordrong hoe geweldig die oranjekoorts was. Keihard juichend voor de tv met m'n basisschool klasgenootjes.

 • Laura 5 jaar geleden

  Mijn leukste EK Moment is het EK van 2008, met al mijn vriendinnen in de kroeg en maar juichen! Ook dit jaar staan wij er weer. Ik maak mijn twee beste vriendinnen graag blij met dit shirt, omdat ze het hebben verdiend en zij ongeveer de enige twee personen zijn bij wie oranje echt goed staat!

 • Veerle 5 jaar geleden

  Mijn leukste EKmoment is het EK van 2008. Ik heb de wedstrijden van Nederland gekeken met mijn opa. Veel plezier samen gehad en tijd doorgebracht. Vlak hierna is hij overleden. Deze wedstrijden zijn voor mij een hele leuke laatste herinnering aan mijn lieve opa. Dit jaar ga ik het EK kijken met vrienden en mijn vriend. Mijn twee liefste vriendinnen houden beide van voetbal, maar hebben bijna geen oranje spullen om helemaal in stijl te komen. Graag zou ik hen blij maken met dit shirt, zodat we samen in stijl het EK kunnen kijken :)

 • Priscilla 5 jaar geleden

  Mooiste EK moment??? Pa is alleen en met vaderdag ga ik samen met hem EK kijken!! Lekkere hapjes en juichen maar. Hij heeft me opgevoed met voetbal, dus dat wordt lekker juichen (met bitterballen natuurlijk!!)

 • Joan 5 jaar geleden

  Ik woon met mijn 2 lieve vriendinnen in de zelfde straat en we kijken het EK natuurlijk samen! De straat hangt al vol met oranje vlaggetjes en we zijn al helemaal in de stemming.. dus het zou super leuk zijn als we met z'n 3tjes helemaal in style met dit gave shirt het EK kunnen vieren! Het allerleukste moet natuurlijk nog komen.. ;)

 • Amanda 5 jaar geleden

  Ik zou heel graag willen winnen samen met mijn vriendinnen. Want als Nederland begint te spelen kan je ons het toppunt van oranjegekte noemen. Hoge koorts alles haha. Niemand die met deze shirts het nederlands elftal beter kan aanmoedigen dan wij. Maak niet uit of het van de bank of van de tribune is!!!!

 • Wenk 5 jaar geleden

  ah, leuke actie:) vorige keer heb ik namelijk met twee vriendinnen de wedstrijden gekeken! WE hadden heerlijk cakjes gebakken ,met oranje kleurstof natuurlijk! En om nog lekkerder te doen, hadden we ook 4 bakjes slagroom gemaakt in de kleuren rood, wit, blauw en oranje! Deze gezellig wedstrijd is natuurlijk helemaal compleet als we alle 3 zo'n mooi shirt hebben!

 • Yvonne (Von Luca) 5 jaar geleden

  Mijn mooiste EK moment is en blijft 1988 toen we kampioen werden, en ik geen vrij kon krijgen, moest dus gewoon werken ....maar dat ik toen ik bij mijn werk naar buiten kwam de hele vriendenclub in oranje voor mijn neus zag, ze waren allemaal gekomen om me op te halen en te gaan feesten, zelfs aan mijn oranje kleding hadden ze gedacht! toen de hele avond en nacht nog een super leuk EK feest gehad in het centrum van r'dam!! met herhalingen op grote schermen en veel lol!

 • Yvonne (Von Luca) 5 jaar geleden

  Zou het super vinden zelf zo'n mooi shirt winnen en twee vriendinnen blij maken!!

 • Ilse 5 jaar geleden

  Het leukste EK moment is het moment dat Nederland wint natuurlijk! Ik ga het deze zaterdag met mijn vriend kijken. Mijn vriendinnen houden er niet zo van en ik hoop ze over te kunnen halen mee te kijken met dat leuke shirt!

 • Lara 5 jaar geleden

  Mijn leukste EK moment zal aanstaande zaterdag plaatsvinden. Mijn vriend en ik gaan de eerste EK wedstrijd kijken in het PSV stadion tijdens Groots met een zacht G van Guus Meeuwis. Wat is er mooier dan met duizenden landgenoten "OEEEEEEHH" roepen als de bal er net naast gaat, of met een heel oranje stadion uit ons dak gaan als Oranje de wedstrijd wint! En daarna natuurlijk de overwinning vieren tijdens het concert in het oranjeshirt van Fashionchick!

 • Renske 5 jaar geleden

  Mijn leukste EK moment vier ik met zoveel mogelijk mensen. Het feest zal beginnen in in de binnenstad waar ik met honderden andere trouwe oranje supporters in spanning de laastste seconden tot het fluitsignaal tel waarna de hel losbreekt en iedereen word overgoten met een bierdouche. Hierna springen ik en een paar vriendinnen snel in de auto om het echte feest bij de Amsterdamse grachten mee te maken en onze 'Hollandse Goden' met hopelijk een gouden trofee te ontvangen !

 • Marlous 5 jaar geleden

  Mijn leukste EK moment zal plaatsvinden bij één van mijn vriendinnen thuis. Natuurlijk nemen wij er dan een lekker hapje en drankje bij. Het leukste is dat geen van ons het hele spel begrijpt, maar wij doen zeker mee! Aangezien ik tweeling ben, geef ik graag zo'n fantastisch shirt aan mijn lieve zusje! Het andere shirt moet dan maar verloot worden onder alle andere vriendinnen! Haha!

 • Marlies 5 jaar geleden

  met de hele familie bij elkaar op de bank, bbq vooraf en hopelijk feest achteraf als we winnen

 • Simone 5 jaar geleden

  Met allerlei onbekende Nederlanders uit verschillende culturen in de café of op het stadsplein samen naar de wedstrijden kijken. Hup Holland Hup! Wat een feest!