Winnen

Gewonnen: exclusieve cowboysbag t.w.v. €149,95 van The Little Green Bag.

Gabriela, 01 mei 2013

Gewonnen: exclusieve cowboysbag t.w.v. €149,95 van The Little Green Bag.

Ben jij een tassen fan? Dan hebben we heel erg goed nieuws: The Little Green Bag geeft namelijk een Cowboysbag weg t.w.v. €149,95! En niet zomaar een Cowboysbag. Het is namelijk een special edition die speciaal voor de Kroning is ontworpen. En het wordt nog leuker: er zijn er maar 400 van gemaakt! Wil jij kans maken op deze exclusieve Cowboysbag? Doe dan mee met de Love & Win actie van Fashionchick en The Little Green Bag en wie weet loop jij binnenkort rond met een nieuwe tas!

little green bag

the little green bag online shop

The Little Green Bag is een webshop met veel uiteenlopende merken, waaronder Cowboysbag, Fab, SuperTrash en Fred de la Bretoniere. Je shopt er de leukste tassen, portemonnees, sieraden en accessoires. Daarnaast is de website ook heel overzichtelijk, waardoor je snel vindt waar je naar op zoek bent. Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Bekijk dan snel de webshop van The Little Green Bag! 

LOVE & WIN: exclusieve cowboysbag T.W.V. €149,95!

Wil je kans maken op een exclusieve Cowboysbag t.w.v. €149,95? Klik dan op de onderstaande Love & Win button. Hiermee maak je een Fashionchick profiel aan of log je in met je bestaande account. Daarna wordt The Little Green Bag automatisch aan je favoriete shops toegevoegd en ontvang je van ons een mail waarmee jouw deelname wordt bevestigd. Als bedankje stuurt The Little Green Bag in deze bevestiging ook nog een exclusieve kortingscode mee! Wij zijn erg benieuwd wat jij van de webshop vindt en wat er hoog op jouw verlanglijstje staat. Laat het ons weten via een reactie.

Gefeliciteerd Mirjam! Jij bent de winnares van de Cowboysbag van The Little Green Bag t.w.v. €149,95.

liefs, Gabriela ,

Lees meer