Gewonnen: €500,- shoptegoed van Fresh Too

Vorige maand bespraken we alle nieuwe trends voor het nieuwe seizoen. Fall is coming. En de herfst gaat echt niet wachten tot je saldo toereikend is voor een nieuwe garderobe. Kleuren je financiën net als de herfstbladeren een tikje rood? Dan hebben wij een winactie voor jou. Deze maand maak je kans op €500,- shoptegoed van Fresh Too. Schrijf je in en win!

fresh too win

Fresh Too online shop

Fresh Too is dé plek om merken te shoppen. Dat weten we al jaren! Je vindt er Goosecraft, Repeat Cashmere, SuperTrash en nog veel meer merken waar je waarschijnlijk van gaat watertanden. Ook heeft Fresh Too een eigen collectie. Deze barst van de laatste trenditems. Bestellen voor €500,- zal dus zeker geen probleem zijn. Als kersje op de taart: je hebt de bestelling ook nog binnen no time in huis.

SCHRIJF JE IN EN WIN

Wil jij kans maken op het Fresh Too shoptegoed van €500,-? Meld je dan via de onderstaande button aan voor zowel de nieuwsbrief van Fashionchick als die van Fresh Too. Misschien ben jij straks de gelukkige winnaar van dit gigantische shoptegoed! Laat ons ook weten wat jij vindt van deze webshop.

voeg toe aan mijn favorietenVoeg Fresh Too toe aan je favoriete webshops op Fashionchick.

Gefeliciteerd!! Het shoptegoed is gewonnen door Anchelle.

liefs, Marlies Bax,