Gewonnen: €150,- shoptegoed van Sarenza

Deze maand geven we weer een topprijs weg namelijk €150,- shoptegoed bij de Nr. 1 online schoenenwinkel Sarenza! En het enige wat je hiervoor hoeft te doen is Sarenza aan je favoriete webshops toe te voegen. Prijzen winnen was nog nooit zo makkelijk!

Sarenza

Sarenza 

Sarenza timmert hard aan de weg om Nederland te veroveren. Deze Nr. 1 online schoenenwinkel is gevestigd in hartje Parijs. Sarenza laat zich altijd inspireren door de hedendaagse trends en heeft een groot assortiment met keuze uit meer dan 400 merken. Daarnaast bieden ze een unieke service door geen verzendkosten en retourkosten te rekenen. We like!

LOVE & WIN sarenza SHOPTEGOED

Wil je kans maken op deze fantastische prijs, klik dan hier en klik daar op de "Love it" button om de shop toe te voegen aan je favorieten. Om mee te doen heb je een Fashionchick profiel nodig, dus maak die aan of log in met je bestaande account. Wanneer je mee doet met deze winactie ontvang je ook nog eens een kortingscode! Laat natuurlijk ook even een reactie achter onder dit artikel. En duimen maar!

Bedankt voor het meedoen! Het shoptegoed is gewonnen door:  Daphne. Gefeliciteerd!

liefs, Amanda Schothorst,