Gewonnen: €100,- shoptegoed van The Bohemian Girl

'Your style is your own", zegt The Bohemian Girl en wij zijn het daar helemaal mee eens. Heb jij een leuke eigen stijl en past de Bohemian look daar helemaal in? Dan zit je hier nu goed! In samenwerking met webshop The Bohemian Girl mogen wij een shoptegoed van €100,- weggeven! Wil jij weten hoe je dit kan winnen? Lees dan verder.

Love & Win The Bohemian Girl shoptegoed

The bohemian girl

The Bohemian Girl is iemand met gevoel voor stijl, zonder daar moeite voor te doen. En met de bohemian look kan ze alle kanten op. De ene dag is ze vintage boho en gaat ze voor een bloemetjesjurk en cameeketting. De volgende dag volgt ze haar hippie hart en draagt ze een kleurige Ibiza style jurkje en haarband. Ze kent geen mode-regel, alleen dat ze nooit bang moet zijn voor haar eigen stijl. Een hele mooie en typerende boodschap vanuit de webshop The Bohemian Girl!

LOVE & WIN SHOPTEGOED the bohemian girl

Wil jij kans maken op dit heerlijke shoptegoed van €100,-? Klik dan op de onderstaande Love & Win button. Hiermee maak je een Fashionchick profiel aan of log in met je bestaande account. Daarna wordt The Bohemian Girl automatisch aan je favoriete shops toegevoegd en maak je kans op deze mooie prijs! Wanneer je mee doet met deze winactie ontvang je ook een kortingscode. Wat zou jij kopen van dit shoptegoed?

Love & Win

Wat een leuke reacties allemaal zeg! Bedankt! De winnares van het shoptegoed is Valerie. Gefeliciteerd...

liefs, Fleur van Schaik, Shop until you drop!