Gewonnen: €100,- shoptegoed van Hypebazaar

Een nieuw seizoen met nieuwe trends staat alweer bijna voor de deur. Tijd voor een nieuwe outfit dus. Eén Fashionchick zal deze new season outfit heel voordelig op de kop tikken. Wij geven namelijk samen met Hypebazaar een shoptegoed van €100,- weg. Heb jij je wishlist al klaar liggen?

hypebazaar win

Hypebazaar online shop

Zie jij een trend in de bladen of op de catwalk? Bij Hypebazaar kun je deze trends niet alleen zien, maar ook nog eens kopen. Hypebazaar begon online als schoenenshop, maar groeide -hoera, hoera, hoera- uit tot een allround merkenwebshop. Met merken als Björn Borg, Bullboxer, Minnetonka, Blink, Shabbies and many more maakt deze webshop hebberig als geen ander. Hypebazaar is een echte bazaar. Je kunt er uren snuffelen. 

Love & win  shoptegoed Hypebazaar

Wil je kans maken op het €100,- shoptegoed van Hypebazaar? Klik dan op de onderstaande Love & Win button. Hiermee maak je een Fashionchick profiel aan of log je in met je bestaande account. Daarna wordt Hypebazaar automatisch aan je favoriete shops toegevoegd en maak je kans op deze mooie prijs! Iedereen die meedoet, ontvangt ook nog eens een mail met een kortingscode van Hypebazaar. Wat zou jij van dit shoptegoed kopen?

Gefeliciteerd!! Het shoptegoed is gewonnen door Lisa.

liefs, Marlies Bax,