Winnen

Gewonnen: Ethnic tassen t.w.v. €100,- bij Invito

Marissa, 01 oktober 2013

Gewonnen: Ethnic tassen t.w.v. €100,- bij Invito

Naast een schoenentik is ook de tassentik een veelvoorkomend verschijnsel. Speciaal voor Fashionchick vrouwen met een tassentik maak je deze maand kans op een Ethnic tas t.w.v. €100,-! Is jouw tas wel toe aan vervanging? Of ben je al een tijd op zoek naar een ethnic print? Zorg dan dat je nu mee doet met deze actie van Fashionchick en Invito. Wie weet ben jij straks één van de gelukkige winnaressen van deze te gekke prijs.

Win Invito Ethnic tas

Invito online shop

In 1987 opende de eerste winkel haar deuren, maar inmiddels is Invito voor ons Fashionchick vrouwen onmisbaar tijdens een dagje shoppen. In de online shop kun je terecht voor een nieuw paar sneakers van Converse, Adidas en New Balance. Maar ook voor een paar killer heels van Steve Madden ben je bij Invito aan het juiste adres. Leuk weetje: met de nieuwe actie 'Goed doen met je oude schoen' kun je nu je oude schoenen inleveren, waarna je een kortingsbon ontvangt t.w.v. €10,- korting!

gewonnen: Ethnic tassen t.w.v. €100,- bij Invito

Wil je kans maken op een Ethnic tas t.w.v. €100,-? Klik dan op de onderstaande Love & Win button. Hiermee maak je een Fashionchick profiel aan of log je in met je bestaande account. Daarna wordt Invito automatisch aan je favoriete shops toegevoegd en ontvang je van ons een mail waarmee jouw deelname wordt bevestigd. Wij zijn erg benieuwd wat jij van de webshop vindt en waarom jij zou moeten winnen! Laat het ons weten via een reactie.

Gefeliciteerd Marit, Kelly en Vicky! Jullie zijn de winnaressen van de Ethnic tassen t.w.v. €100,-.  

liefs, Marissa Koolwijk, If you do what you always did, you will get what you always got.

Lees meer